Forma corpului femeii are un impact major asupra felului de a fi al acesteia, influentand-o in toate aspectele vietii, inclusiv in ceea ce priveste performantele ei sexuale. Iata cat de buna este la pat o femeie in functie de forma corpului!

Sexul cu o femeie cu silueta voluptuoasa

Din punct de vedere biologic, o femeie cu forme rotunjoare, voluptuoasa, inclusiv cu solduri mai late si curbate este mai deschisa din punct de vedere psihic si emotional in pat. Un studiu efectuat la Universitatea din Leeds (Marea Britanie) a aratat ca femeile cu soldurile mai late si curbate sunt mai predispuse sa aiba aventuri de-o noapte decat cele mai putin dotate la nivelul soldurilor. Motivul? Genetic, soldurile late merg “mana-n mana” cu capacitatea ridicata de procreere, fapt care implica si o mai mare deschidere sexuala din partea femeii., scrie lyla.ro.

Sexul cu o femeie mica de inaltime

Sexul cu o femeie mica de inaltime este mai “usor” de efectuat, permitand mai multe pozitii sexuale decat sexul cu o femeie mai inalta. Motivul? Femeile mici de inaltime au corpul mai “compact”, fapt care inseamna ca au si centrul de greutate la un nivel mai jos. Astfel ca mentinerea echilibrului in pat cu o femeie mai scunda este mult mai usoara decat pastrarea echilibrului in pat cu o femeie inalta.

Sexul cu o femeie inalta

Asadar, dupa cum am aflat, sexul cu o femeie mai inalta poate ridica probleme pe partea de mentinere a echilibrului in varietatea pozitiilor sexuale. Pe de alta parte, stiintific a fost dovedit ca femeile cu picioare lungi sunt percepute mai sexi si mai sanatoase decat cele mai scunde. Totusi, la nivel de performanta sexuala, barbatii considera femeile inalte usor “rigide”. Insa nu neaparat din perspectiva faptului ca ele nu s-ar implica activ in timpul actului sexual, ci pur si simplu este mai greu sa “manevrezi” un trup lung, este mai dificil sa intorci in pat o silueta alungita decat sa te “joci” cu un trup mai scund.

Sexul cu o femeie plinuta

Potrivit lui James Watson, genetician castigator al premiului Nobel, femeile mai plinute stiu sa se bucure mai multe de actul sexual decat femeile cu alt tip de silueta. Iar acest lucru a fost descoperit de Watson prin analize ADN si nu numai. O femeie plinuta este mai volubila si la nivel social, si intre asternuturi pentru ca endorfinele secretate de tesutul adipos favorizeaza aparitia unei stari de bine atat psihice, cat si sexuale.

Sexul cu o femeie slaba

Spre deosebire de femeile plinute, cele slabe nu se bucura de excesul de endorfine, motiv pentru care geneticianul James Watson le-a clasificat mai putin dornice de sex, asadar mai putin bune la pat. Pe de alta parte, se pare ca exista o asociere intre performantele barbatilor in pat si circumferinta taliei femeii. Cu cat talia unei femei este mai subtire, cu atat performantele barbatului in pat sunt mai mari.

AbonareDistribuie:51000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here