Imagini noi, surprinse din aer, cu autostrada Nadlac – Arad si noul punct de trecere a frontierei spre Ungaria de pe soseaua de mare viteza au fost postate pe internet.

Video-ul surprinde atat fazele de construire, cat si imagini din ultimele zile,  cu finalizarea lucrarilor de la granita, unde sambata se va face oficial inaugurarea.

De sambata, vom putea merge neintrerupt pe autostrada, de la Timisoara pana la Budapesta, scrie opiniatimisoarei.ro.

Lotul II al Autostrazii Nadlac-Arad, dar si noul punct de control de la granita vor fi inaugurate in 11 iulie, cand se va face jonctiunea cu autostrada din Ungaria, la eveniment fiind asteptati premierul Victor Ponta si omologul sau din Ungaria, Orban Viktor.

Romania si Ungaria au convenit infiintarea unui nou punct de trecere a frontierei de stat, care va lega cele doua tari prin interconectarea autostrazilor A1 si M43, intre localitatile Nadlac (Romania) si Csanadpalota (Ungaria).

Noul punct de frontiera va facilita atat traficul international de persoane, cat si traficul international de marfuri, introducand, totodata, si o limita de greutate de 7,5 tone in privinta traficului prin punctul de la Nadlac- Nagylak.

Pe 11 iulie va fi deschis circulatiei lotul II al Autostrazii Nadlac-Arad, cuprins intre Pecica si Arad, dar si segmentul de autostrada din Ungaria, cuprins intre frontiera si Mako.

Reprezentantii consortiului care au realizat lucrarile la autostrada spun ca odata taiata panglica va fi deschisa si circulatia pe autostrada paneuropeana.

loading…

Abonare
Distribuie:0050

2 COMMENTS

  1. … scuze, un enter dat fara voie. Continuare pt comment-ul de sus: ” spre vest. Mult mai bine daca e sa luam in calcul cozile enorme de tiruri la granita pe kilometri intregi si mai ales evitarea ogaselor de pe DN.. ” Bravo, in sfarsit! Voteaza acest comentariu: 1  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here