Băieții buni nu sunt acei șeif de cartier cu țigara în gură. Băieții buni nu sunt tipii mușchioși și bine făcuți. Băieții buni nu sunt cuceritorii de femei. Pe băieții buni poate și nu îi remarci din prima. În schimb, odată ce îi cunoști, ai vrea să fie alături de tine pentru totdeauna. Așa și cu relațiile pe care le ai. Bărbatul de alături fie este bun, fie te folosește. Și atunci, cauți să afli, să-ți dai seama cine te iubește și dacă te iubește. 10 semne ce demonstrează că te întâlnești cu un băiat bun.

E cordial

Tratează persoanele cu respect și cordialitate, chiar și atunci când nimeni nu îl urmărește și nu îl judecă dintr-o parte. El nu toarnă sare pe răni străine, ține minte interesele și ocupațiile celorlalți și chiar și în situațiile de conflict nu întrece măsura. Mai concret: el își iubește părinții, nu chinuie animalele și nu bruschează chelnerii.

Vorbește despre lucruri importante

Nu îi este suficientă pălăvrăgeala sau constatarea faptelor, el nu se teme să ”clarifice lucrurile”. Ba mai mult, este gata să fie inițiatorul discuțiilor serioase, să le susțină și să asculte punctul tău de vedere. Chiar dacă îi este greu să-și exprime emoțiile, el este pregătit să discute despre aceste emoții. De asemenea, planurile, soluțiile și felul în care ele pot influența viața cuiva.

Își recunoaște greșelile

El nu face parte din categoria oamenilor care mereu caută pe cine să dea vina. Dacă nu a avut dreptate, pur și simplu va recunoaște. Își va cere scuze, dacă va fi nevoie și, ceea ce este mai important, va încerca că corecteze ceea ce poate fi corectat. Nu îi este ușor să-și ceară scuze, pentru că are o atitudine serioasă față de ele – pentru el este o șansă să capete o experiență grea, dar utilă.

Iubește ceea ce face

În viața lui mai există ceva important, pe lângă tine. Și acest lucru e minunat. Înseamnă că el are de unde să ia energie (pe lângă tine). El are un scop spre care tinde. Chiar dacă se va împotmoli la un serviciu care nu îi place, neapărat va căuta altul. Dacă va fi concediat, nu se va contopi cu canapeaua. El nu are nevoie să fie împins sau convins, e în stare să se automotiveze.

Te susține

Lui îi este interesant viitorul tău, opinia ta, planurile tale și interesele tale. Dacă interesele voastre coincid, puteți să lucrați eficient împreună. Dacă sunteți ocupați în sfere diferite, el își face griji pentru succesul tău și este pentru tine un protector tot atât de bun, cât și tu pentru el. El este mândru de tine chiar dacă ești înaintea lui, și te consolează în caz de eșecuri, protejându-te de ele, ca de la o neînsemnătate.

Are grijă de el însuși

Are grijă de mintea sa, de corpul său și de spiritul său. E extrem de dificil să ai grijă de altcineva, dacă nu te iubești pe tine însuți. Un băiat bun știe cum să se mențină în formă pe toate planurile. Poate face sport, sau merge la psiholog, sau la biserică, poate meditează, sau crește cactuși și în acest fel se relaxează spiritual. Ba mai mult, nu lasă bolile banale să evolueze în niște crize. Pe scurt, el nu va deveni un copil bolnăvicios pe umerii tăi.

Îți demostrează dragostea

El nu te face să ghicești sau să ai dubii. El îți demonstrează dragostea lui permanent și nu doar în momentul ”cuceririi”. Și o demonstrează în felul în care tu o înțelegi. Te numește ”dragă” și ”iubită” și în public la fel, te ia de mână, se pregătește de sărbătorile la care ții și îți face cadouri. CITEȘTE PE BLOG CONTINUAREA ARTICOLULUI.

 

Intra in discutie

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here