A apărut meseria de curățător profesionist de zăpadă. Vezi cât costă să-ți deblochezi mașina

Home > A apărut meseria de curățător profesionist de zăpadă. Vezi cât costă să-ți deblochezi mașina

Ninsoarea din weekend reprezintă, pentru unele persoane, o oportunitate de a face bani. La doar câteva ore după prima ninsoare, site-urile de mică publicitate s-au umplut de anunţuri de la oameni care se oferă să cureţe zăpada de pe maşini, alei sau din jurul caselor, contra cost.

Ca şi în cazul oricărui serviciu, preţurile diferă, pornind de la 20 de lei şi ajungând până la 200, în funcţie de suprafaţă. Unul dintre cei dispuşi să câştige astfel un ban este Dani.

Potrivit anunţului publicat pe un site, el este dispus, pentru 40 de lei, să deszăpezească blocuri, case etc. Mai mult, el promite că va lucra rapid şi ordonat.

Printre cei care se oferă să practice acest serviciu se numără şi Cristi, un bărbat de 38 de ani din Bucureşti. Dintre toţi cei care au publicat anunţuri pe site-urile de mică publicitate, el este singurul care este dispus să lucreze şi pentru instituţii publice.

“Particular, 38 de ani, deszăpezesc maşini din parcări, dau zăpada din curţile oamenilor, curăţ trotuare, dau zăpada de la sedii de firme, birouri, locuinţe private, ambasade, consulate, instituţii diplomatice şi de stat. Sunt un om muncitor. Lucrez pe zona sect. 1, 2, 3, 4 şi în Pipera”, scrie el în anunţ. Preţul cerut este de 50 de lei pe lucrare.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here