Este greu este să dai jos câteva kilograme, însă o femeie a reușit să slăbească 40, făcând doar trei schimbări în alimentație. Află-i secretul.

 

Când vrei să slăbești, nu trebuie să îți pierzi niciodată speranța, iar Amanda, o tânără de 26 de ani care nu a vrut să își dezvălui numele de familie, demonstrează asta. Schimbările pe care le-a făcut au ajutat-o să își schimbe total fizicul și să își îmbunătățească sănătatea, scrie unica. Când a început să își îmbunătățească stilul de viață cântărea aproximativ 100 de kilograme. Ea a dezvăluit secretul care a ajutat-o să slăbească, iar povestea ei a devenit virală.

Ce să schimbi în dietă ca să slăbești

1. Consumă alimente bogate în proteine. O astfel de dietă te scapă de obezitate, diabet, osteoporoză și reduce colesterolul rău. Ouăle, fructele de mare, lactatele sărace în grăsimi, carnea de vită slabă, quinoa, semințele de cânepă, legumele cu frunze verzi, legumele, cartofii și cruciferele nu trebuie să îți lipsească din alimentație.

2. Controlează porțiile! Acest pas este esențial, dacă vrei să slăbești. Trebuie să îți împarți mâncarea într-un mod cât mai sănătos, iar acest proces poate fi dur, din cauza mentalității și a obiceiurilor pe care le ai deja. Folosește farfurii mai mici, citește cu atenție etichetelor alimentelor pe care le cumperi și crește cantitatea de fibre și de apă pe care o consumi.

3. Fă exerciții! Sportul este foarte important când vrei să scapi de kilogramele în plus. Nu este nevoie să faci mai mult de jumătate de oră de exerciții moderate pe zi și vei topi grăsimea. De altfel, Amanda susține că exercițiile fizice sunt cea mai importantă parte din dietă.

Vezi în filmulețul de mai jos cât de mult s-a schimbat Amanda într-un an, după ce a făcut doar trei schimbări.

 

Abonare
Related Tags:Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here