Priveşte-le cu atenţie! Nu sunt concurente la Miss World, deşi ar putea să o facă cu uşurinţă. Însă nu le permite vârsta. Asta pentru că au între 40 şi 50 de ani.

Vezi şi: O orgie cu 200 de oameni s-a terminat cu 7 morți. Ce s-a întâmplat

Braziliencele din videoclipul de mai sus participă la un concurs de frumuseţe dedicat femeilor de peste 40 de ani. Deşi au o vârsta înaintată, arată ca la 20!

Participante la un concurs de “Miss Bunicuţe”, doamnele din imaginile de mai jos au aprins imaginaţia juriului şi au ridicat pulsul tuturor celor prezenţi la inedita şi atractiva întrecere de frumuseţe.

Toate bunicuţele din galeria foto merită felicitate pentru energia de care dau dovadă la vârsta lor, dar şi pentru felul în care şi-au întreţinut corpul de-a lungul vieţii.

AbonareDistribuie:0260

4 COMMENTS

  1. Tu esti de kkt ma si toti care zic ca tine ca Romania e o tara de kkt. Iar despre popor, da sunt de acord sunt de kkt multi ca tine din pacate… In loc sa ne pretuim tara si tot ce avem bun vine un retardat cu 10 clase si isi da el cu parerea despre natiunea asta si despre poporul ei. de kkt esti tu ma si toti cei ca tineVoteaza acest comentariu: 0  0

  2. Tu esti de kkt ma si toti care zic ca tine ca Romania e o tara de kkt. Iar despre popor, da sunt de acord sunt de kkt multi ca tine din pacate… In loc sa ne pretuim tara si tot ce avem bun vine un retardat cu 10 clase si isi da el cu parerea despre natiunea asta si despre poporul ei. de kkt esti tu ma si toti cei ca tineVoteaza acest comentariu: 0  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here