Departe de lumea tumultuoasă a Capitalei, Ada Milea îşi împarte viaţa de artist între scena Teatrului Naţional din Târgu Mureş şi Cluj, acolo unde “mai mă joc şi mai fac câte o trăsnaie”, după cum spune artista. În ultimii ani, ea a concertat în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, însă cel mai bine se simte printre ai ei.

Un artist fără umor este ca o girafă cu gâtul scurt”, este mottoul Adei. Are însă şi un of: “În România sunt prea mulţi oameni care se iau în serios. În toate domeniile, nu doar în muzică. Eu am recunoscut, sunt o diletantă, mă joc cu vorbele, cu sensurile lor şi cu sunetele. Muzică fac cei care se pricep la muzică”. Ada Milea are la activ 11 albume.

A ajuns celebră şi în Anglia

Primul – “Aberaţii sonore”, scos în 1997, iar ultimul – “The Island” (n.r. – “Insula”), lansat în 2011, care a şi înregistrat un succes răsunător în Anglia.

“Am concertat în toată lumea, de la Londra la New York şi de la Ierusalim la Roma, dar nicăieri nu este mai bine ca acasă. Din ianuarie sunt aici, la Târgu Mureş. M-am întors acasă, acum pot să mor”, ni s-a destăinuit Ada Milea.

Artista are un stil aparte când vorbeşte despre planurile sale muzicale:

“Am avut nişte proiecte amuzante cu Bobo de la Fără Zahăr şi am reuşit să umplem sălile pe la concertele noastre. M-am jucat şi cu Mihnea, de la Luna Amară, şi a ieşit ceva foarte frumos”, ne-a mai spus vedeta.

 

Distribuie:1010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here