Dacă adaugi un anumit ingredient în cafea, te ajută să concentrezi mai bine, îţi taie poftele alimentare şi îţi îmbunătăţeşte metabolismul.

Potrivit medicului Jeffrey Gladd, dacă adaugi un anumit ingredient în cafea, te ajută să concentrezi mai bine, îţi taie poftele alimentare şi îţi îmbunătăţeşte metabolismul.

Doctorul susţine că după ce a început să consume cafea cu unt a pierdut în jur de 6 kilograme. Această metodă ar putea fi una revoluţionară, în special pentru femei, scrie Unica.ro

Dave Asprey, inventatorul acestei reţete a numit-o „bulletproof coffee” ( nr. cafeaua antiglonţ). Cafeaua combinată cu unt şi cu ulei de palmier sau de cocos promite să îţi asigure energia de care ai nevoie pentru a face faţă unei zile încărcate. În plus, această pare să fie un aliat de nădejde în curele de slăbit, deoarece ajută la menţinerea senzaţiei de saţietate pe o perioada mai lungă de timp.

Untul, ulei de cocos şi de palmier sunt uşor absorbite de organism. Untul neutralizează poftă de mâncare şi îi furnizează creierului nutrientele necesare pentru a funcţiona la capacitate maximă.

Dave Asprey spune că ideal este să foloseşti cafea bio, proaspăt măcinată şi unt natural, provenit de la animale hrănite cu iarbă. Acesta menţionează că această conbinatie de ingredinete va oferi un gust mult mai bun decât orice caffe-latte pe care l-ai băut vreodată. Iată reţeta pentru a-ţi prepară chiar acasă o cafea cu unt.

Ingrediente:

● 80 de grame de unt bio, fara adaos de sare;
● 15 mililitri de ulei de cocos sau de palmier;
● 500 de mililitri de cafea deja preparata;
●sirop de agave sau zahar.

Modul de preparare:

Intr-un blender se adauga untul, uleiul de cocos/palmier si cafeaua deja preparata. Acestea se mixeaza pana cand deasupra se formeaza un strat de spuma, ca in cazul unui caffe-latte. Apoi, se toarna bautura in cana si se indulceste dupa gust cu zahar sau sirop de agave.

Articol redactat de Lavinia Leopa

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here