Aceste zone prezinta o serie de terminatii nervoase ale caror stimulare duce in mod indirect la reglarea functiilor unor organe specifice, aflate la distanta.Este imporant sa cunoastem aceste zone pentru ca, prin masarea acestora, putem stimula functiile unor organe, putem preveni disfunctii si ameliora dureri. In imaginea de mai sus puteti observa organele care pot fi controlate masand zonele reflexogene ale fetei.

Tulburari ale zonelor reflexogene de la nivelul fetei

Atunci cand unele organe sufera, este posibil sa simtiti, cand masati zonele respective de la nivelul fetei, mici noduli, ca niste bilute sau zone intarite care se gasesc sub piele.

De asemenea prezenta unor pete, afectiuni ale pielii, zone mai uscate sau descuamate ori prezenta unor mici puncte alb-galbui pot sugera afectarea acelor organe.

Durerea in punctele reflexogene poate sugerea de asemenea suferinta organului pe care il reprezinta.

Urmariti clipul de mai jos ca un exemplu de masaj pe care il puteti face acasa in fiecare zi, inainte de dus, dar numai dupa ce ati curatat tenul. Puteti folosi lotiuni speciale pentru masajul fetei sau chiar ulei de masline, de catina sau de argan.

 

Distribuie:260000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here