Un tânăr de 26 de ani, agent de pază la un local din municipiul Vulcan, a murit după ce a fost înjunghiat de un client recalcitrant, pe care el şi patronul barului l-au scos din local, patronul şi agresorul, imobilizat de ceilalţi clienţi, ajungând la Spitalul de Urgență din Petroșani.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Hunedoara, o altercaţie în care au fost implicate trei persoane a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în faţa unui local din municipiul Vulcan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din primele cercetări reiese că scandalul a avut loc pe fondul consumului de alcool, agentul de pază şi patronul localului încercând să scoată un client recalcitrant din bar. “Din primele verificări a rezultat că agresorul, în calitate de consumator în localul aparţinând părţii vătămate, a devenit recalcitrant, astfel că administratorul societăţii comerciale şi omul de ordine l-au evacuat din local. În faţa localului, clientul a devenit violent şi, folosind un cuţit, a înjunghiat mortal agentul de pază şi l-a rănit prin înjunghiere şi pe administratorul localului”, a declarat Laura Bradu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara.

Potrivit anchetatorilor, agentul de pază care a murit avea 26 de ani. Tânărului i-a fost secţionată artera femurală de către agresor, ulterior clienţii din local intervenind şi imobilizându-l pe agresor, care a fost rănit. Patronul localului, înjunghiat şi el, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. La acelaşi spital a ajuns şi agresorul, care are 24 de ani.

“Ambii pacienţi sunt internaţi pe ATI. Sunt în stare stabilă. Unul dintre pacienţi a fost supus unei intervenţii chirurgicale”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, Alin Vasilescu, managerul Spitalului de Urgenţă din Petroşani.
Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Distribuie:11240

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here