Imagine înfricoșătoare în gara din Deva! Un convoi format din mai multe tancuri de luptă şi maşini de război, încărcate pe platforme de vagoane CFR, a tranzitat calea ferată din municipiu.

Convoiul a ajuns în gara din Deva în jurul orei 10:00, iar călătorii ce se aflau în acel moment în staţia CFR au rămas muţi de uimire când au văzut încărcătura trenului.

„Doamne fereşte! Astea sunt pentru război!”, spunea, surprins, unul dintre pasagerii ce aşteptau pe peron sosirea unui alt tren.

Cel puţin 11 tancuri de luptă şi alte maşini de război blindate se aflau încărcate pe platformele trenului format din 23 de vagoane. Conform unor surse neoficiale, transportul de tehnică militară ar cântări, în total, aproape 500 de tone, şi a intrat în România, prin vama Curtici, azi dimineaţă, la ora 06:00, având ca şi destinaţie localitatea Nicolae Bălcescu din judeţul Constanţa.

Aceleaşi surse ne-au mai declarat că nu este primul transport de acest gen care trece prin judeţ şi că, în ultimele zile, astfel de garnituri încărcate cu tehnică militară de război ar mai fi tranzitat gara din Deva.

 

AbonareDistribuie:0110

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here