Dinamo și-a prezentat astăzi noul antrenor, Flavius Stoican. Acesta este la al doilea mandat pe banca echipei din “Ștefan cel Mare” și a vorbit despre noile obiective.

“Am plecat trist de aici, dar mă întorc bucuros. Este normal ca atunci când se apelează la mine să vin cu drag. Cred că la momentul acesta, cei care conduc clubul sunt pe aceeaşi lungime de undă cu mine. Sper să rămân cât mai mult timp la Dinamo.

Sunt mai dornic ca niciodată să duc la bun sfârşit obiectivele mele. În ultimul timp am realizat că vorbim prea mult şi ne impunem obiective îndrăzneţe şi rămân doar vorbe. Nu îmi impun obiective. Vreau doar să câştigăm următorul meci.

Este un lot mult mai bun decât în primul mandat. Sunt jucători buni, apropiaţi valoric pe fiecare post. Avem o echipă bună, care poate mai mult. Sunt sigur că vor fi fotbalişti nemulţumiţi pentru că nu vor juca, dar îmi place asta. Dacă nu eşti nemulţumit când nu joci, înseamnă că nu îţi doreşti asta cu adevărat.

O victorie în următorul meci va ridica moralul şi starea de spirit la echipă va fi alta. Din punct de vedere al calităţii suntem peste Ceahlăul, dar va fi foarte greu să câştigăm, pentru că echipa vine după două rezultate slabe.

Ionel Dănciulescu va rămâne în cadrul clubului, ca director sportiv. Iulian Mihăescu va fi antrenorul secund”, a spus Stoican la conferinţă.

AbonareDistribuie:7110Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here