”Se pare că în România specia dominantă nu mai este omul, ci măgarul”, ”Refuz să fiu complice la înscăunarea unui preşedinte care mă ia de prost” sau ”Nu am ştiut ce trântor să aleg“ sunt doar câteva dintre mesajele pe care ieşenii le-au scris pe buletinele de vot anulate de BEJ Iaşi, notează Mediafax.

Potrivit datelor prezentate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Iaşi, 6.142 de buletine de vot au fost anualte la cele 714 secţii amenajate în judeţ la alegerile prezidenţiale. Multe dintre buletinele de vot nu au fost însă anulate din neştiinţa alegătorilor, ci din cauza mesajelor pe care aceştia au vrut să le transmită.

Purtătorul de cuvânt al BEJ Iaşi, Marian Grigoraş, a postat pe contul său de Facebook mai multe fotografii cu mesaje scrise de alegători pe buletinele de vot anulate.

”Pe cine să votezi? Nişte hoţi, trădători de ţară. Aţi distrus conştiinţa oamenilor, pe om l-aţi desfiinţat ca fiinţă, sunteţi trădători de ţară, neam, aţi distrus industria, învăţământul. Să nu dea Dumnezeu cel sfânt/Să vrem noi sânge, nu pământ. Dumnezeu să vă judece“, este unul dintre textele scrise pe buletinele de vot anulate.

Alţi alegători au scris: ”Se pare că în România specia dominantă nu mai este omul, ci măgarul”, ”Nu am ştiut ce trântor să aleg“, ”Am scăpat de un drac şi dăm de altul. Unde e Vlad Ţepeş?“, ”Monarhia salvează România“ sau ”Refuz să fiu complice la înscăunarea unui preşedinte care să mă ia de prost“.

Puteți vedea aici GALERIA FOTO.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here