Agenția de recrutare Banca de Joburi caută să angajeze 50 de șoferi posesori de permis de conducere categoria D dispuși să lucreze în Marea Britanie ca șoferi de autobuz în transportul public.
Oricine are acest permis de conducere și cunoaște limba engleză se poate angaja fără să plătească niciun comision de mediere, se arată în anunțul de angajare postat pe site-ul eJobs.ro, scrie capital.ro.

Toate persoanele interesate să lucreze în acest domeniu beneficiază de training intensiv înainte să  înceapă să lucreze și de sprijin complet din partea companiilor angajatoare.

Contractul de muncă va fi încheiat cu persoanele selectate pe perioadă nedeterminată. Salariile se cifrează între 1.750 și 2.200 lire sterline pe lună (2.418-3.040 euro). Mai mult decât atât, în urma majorărilor salariale, un șofer în transportul public britanic poate ajunge să primească o leafă de 3.100 lire sterline (4.285 euro) pe lună.

Pe lângă acești bani, șoferii mai pot câștiga din efectuarea orelor suplimentare, urmând să primească și al 13-lea salariu.

Persoanele nu vor avea cheltuieli de transport dacă vor circula cu transportul în comun cu autobuzele companiei. Concediul este de 28 de zile pe an.

ANUNTUL ORIGINAL AICI

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here