Apple e interesat de o firmă românească. Vezi care e aceasta

Home > Apple e interesat de o firmă românească. Vezi care e aceasta

Un producator roman de jocuri video este considerat de Apple unul dintre dezvoltatorii “de urmarit” in 2014 pe App Store, magazinul online de aplicatii pentru iPhone si iPad, gigantul american utilizand chiar o imagine dintr-un joc al romanilor in prezentarea oficiala a tabletei iPad mini.

Atypical Games are sediul in orasul Mountain View, California (SUA), si este detinuta de Revo Solutions SRL Bucuresti, o firma infiintata in anul 2007 si contolata de Andrei George Lopata – 75% si Cristina Isabela Lopata – 25%.

“In cazul Revo Solutions, nu stiu exact care sunt cifrele pe 2013. Nu s-a inchis anul si abia pe la sfarsitul lunii vom avea cifrele. Aproximativ, vom avea o crestere de 100-120% fata de 2012. Pentru Atypical Games, lucrurile sunt mai clare. Cifra de afaceri a atins 2,4 milioane de dolari, iar profitul, dupa taxe, de 510 000 dolari”, a declarat Lopata, citat de Mediafax.

El a precizat ca 30% din incasarile jocurilor descarcate de pe App Store revin Apple. “Restul devine venitul nostru”, a spus Lopata.

Citește aici mai multe.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here