Digi 24 atrage atenţia cu privire la o posibilă înşelătorie în numele său, precizând că au apărut şarlatani care pretind a fi angajaţi ai acestei televiziuni de ştiri şi susţin că au deschis conturi în care se pot face donaţii în bani pentru ajutorarea victimelor tragediei din Colectiv.

„După evenimentele tragice de vineri, din clubul Colectiv din Bucureşti, în care şi-au pierdut viaţa peste 30 de oameni şi alţi 135 sunt răniţi, au fost anunţate şi create mai multe evenimente pe reţeaua de socializare Facebook care îndeamnă oamenii să iasă în stradă şi să îşi exprime solidaritatea şi compasiunea faţă de victimele incendiului. Din păcate, au apărut şi şarlatani care se pretind a fi angajaţi ai televiziunii noastre şi, mai mult decât atât, susţin că au deschis conturi în care se pot face donaţii în bani pentru ajutorarea victimelor. Digi 24 informează oficial că nu a deschis niciun cont bancar şi nu a organizat nicio manifestaţie de strângere de fonduri în acest sens. Vă rugăm să fiţi foarte atenţi şi să nu viraţi bani în conturi sau către persoane care susţin că reprezintă televiziunea noastră!”, se spune într-un anunţ publicat pe site-ul Digi 24 şi pe contul de Facebook al acestei televiziuni de ştiri, notează Mediafax.ro.

Potrivit anunţului, un astfel caz a fost semnalat de angajaţii Digi 24 Galaţi cu privire la evenimentul „Vineri România se uneşte la Galaţi”, creat pe Facebook, unde un utilizator cu numele Alexandru Jrr spune că este angajatul Digi 24 şi susţine: „Din partea firmei de televiziune am deschis un cont bancar pentru familiei îndurerate şi sume cuprinse între 10,000 lei strânşi în fondul ei!”.

Digi 24 spune că această informaţie este falsă. „Digi 24 nu a deschis niciun cont bancar şi nu a organizat nicio manifestaţie de strângere de fonduri în acest sens”, spune postul TV, care roagă oamenii să fie foarte atenţi şi să nu vireze bani în conturi sau către persoane care susţin că reprezintă această televiziune.

Totodată, Digi 24 spune că utilizatorul cu numele Alexandru Jrr a fost raportat reţelei de socializare Facebook cu asumare de identitate falsă şi se va face şi o plângere la Poliţie.

Digi 24 precizează că toate informaţiile oficiale în mediul online despre această televiziune se găsesc pe site-ulwww.digi24.ro, pe pagina oficială de Facebook Digi 24 şi pe contul oficial de Twitter al postului TV.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here