Fostul ginere al președintelui Traian Băsescu face o serie de dezvăluiri spectaculoase despre relația cu familia prezidențială.
Cantăreţul de 44 de ani a trecut, până în prezent, prin trei căsătorii eşuate. Prima dată s-a însurat când avea numai 19 ani, însă dragostea a durat numai trei ani. Atunci s-a născut şi primul său fiu, un băiat care acum are 24 de ani şi locuieşte în America cu mama lui. La 25 de ani, Bodo şi-a încercat din nou norocul, însă nu a rezistat alături de cea de-a doua nevastă decât doi ani. Ceva mai târziu, în vara lui 2003, deloc deznădăjduit după cele doua mariaje nereuşite, solistul de la Proconsul a devenit ginerele lui Băsescu şi s-a însurat cu fiica cea mare a preşedintelui, Ioana. Acest mariaj a durat până în 2006, dar eşecurile nu l-au făcut pe Bodo să renunţe. Astfel, în 2009, el a păşit în faţa ofiţerului stării civile alături de actuala lui soţie, Loredana Preda.

„Am fost afectat de enorm de multe ori, am avut multe războaie! Vorba vine, că eu de fapt, nu am reacţionat niciodată la acuzele pe care mi le-a adus presa. Mi-a fost greu în perioada în care eram căsătorit cu Ioana Băsescu, pentru că se scriau, de foarte multe ori, lucruri nefondate. Cel mai des se spunea, atunci, că Traian Băsescu nu mă suportă ca şi ginere. Era un lucru neadevărat, dar total neadevărat! Am avut şi am o relaţie foarte bună cu fostul preşedinte al României. Chiar dacă lucrurile nu au mers între mine şi Ioana, a existat mereu o decenţă faţă de familia Băsescu şi a mea.”, a mărturisit Bodo, pentru ziarulring.ro.

Lavinia-Andreea Leopa

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here