Portarul Mircea Bornescu (34 de ani) nu și-a prelungit contractul cu Petrolul Ploiești, locul 3 în ultima de campionat și a răspuns la câteva întrebări legate de experiența trăită la gruparea prahoveană. Bornescu a oferit anumite răspunsuri interesante la întrebări legate de Răzvan Lucescu sau de suporterii ploieșteni.

S-a încheiat contractul cu Petrolul. Încotro, Mircea?

– Am mai multe oferte. Şi din străinătate, şi din ţară, însă mă tot gândesc ce să fac. Vreau să rămân mai aproape de familie, însă voi vedea ce aleg.

Tristă despărţirea de formaţia prahoveană?

– Da, am trăit clipe frumoase, nu le regret şi mă bucur că am avut ocazia să joc la o asemenea echipă şi alături de un colectiv minunat.

Totuşi, pe multe forumuri ale suporterilor prahoveni, eşti criticat…

– Asta e viaţa! Fanii Petrolului care mă contestă să nu uite că le-am adus Cupa României în vitrină şi am pus umărul serios la parcursul din Europa League.

Invocă şi faptul că nu ai fost trup şi suflet cu echipa.

– Nu e treaba lor cu cine ţin, nu aveam cum să fiu fanul Petrolului! Însă i-am respectat întodeauna şi consider că sunt printre cei mai minunaţi fani din România. E aşa uşor să critici… Eu ştiu că am fost profesionist şi am respectat culorile clubului.

Ai reprezentat şi una dintre vocile autoritare din vestiar. A deranjat conducerea?

– Nu ştiu dacă am fost sau nu deranjant pentru cei din conducere, dar asta e treaba lor. Eu întodeauna am respectat oamenii din jurul meu, dar am spus şi ce gândesc. Aşa va fi şi de acum încolo!

Regrete?

– Da, însă nu foarte multe. Regret că nu am jucat în finala Cupei de anul trecut şi că nu mi s-a oferit locul constant de titular. Eu nu mai sunt adolescent, ştiu de ce sunt în stare şi se ştia de ce sunt capabil.

Te desparţi şi de Adrian Mutu, un apropiat.

– Relaţia mea cu Mutu a fost una normală, de prietenie. Ne cunoaştem de foarte mulţi ani, suntem prieteni buni şi nu s-a schimbat nimic în tot acest timp. Îi urez baftă în continuare!

Aşa a fost şi relaţia cu Răzvan Lucescu?

– Nu! Nu a fost o relaţie apropiată! Dar nici nu vreau să se creeze impresia că a fost ceva negativ între noi. A fost o relaţie de respect reciproc, însă doar atât!

 

Distribuie:2000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here