Primul pas spre vindecare este descoperirea cancerului la timp.Unul dintre simptomele de cancer se manifestă pe mâini, potrivit experţilor britanici în medicină. Dacă ai mâinile umflate, ar trebui să mergi repede la un medic.

Orice simţim că este neînregula cu organismul nostru trebuie luat în considerare, potrivit perfecte.md. Specialiştii au spus că oamenii cu boli maligne au mâinile umflate . De asemenea, persoanele în cauză se îngraşă fără motiv.  Orice schimbare, oricât de mare sau mică este trebuie luată în seama.

Sunt şi alte semne care anunta boala, care pot ascunde cancerul.  Unul dintre simptome este dificultatea de respiratie. Acesta poate anunta cancerul la plamani. De aceea, trebuie sa te adresezi medicului daca simti ca respiri greu dupa un efort minim. Tusea care dureaza mai mult de trei saptamani poate ascunde, de asemenea, leucemii sau tumori pe plamani. Bolile de sange sau limfoame pot aparea de la infectiile frecvente sau febra inexplicabila.   Primele semne ale cancerului ovarian sunt balonarea sau marirea abdomenului.

Cancerul poate fi prevenit. Pentru asta, este indicat sa ai un stil de viata sanatos, cu un continut redus de grasimi nesanatoase, zahar si alimente procesate. Miscarea este importanta si daca renunti la tigari si consumi alcool cu moderatie, ai sansele sa traiesti o viata lunga.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here