Laurenţiu Reghecampf şi-a început vineri cel de-al doilea mandat pe banca Stelei, după cel în care a câştigat două titluri consecutive cu gruparea „roş-albastră”. În direct pe Digi Sport 3, tehnicianul a susţinut o conferinţă de presă în care a dezvăluit care sunt obiectivele sale.

„Steaua reprezintă în continuare un interes pentru toată lumea. Este o situație dificilă, aș vrea să vă spun de la început că, în momentul de față, ne gândim mai mult să refacem distanța față de Astra, care e pe primul loc.

Vom încerca să vorbim mai puțin. Vorbele sau conflictele nu își au rostul pentru noi. Avem nevoie de puncte, avem nevoie să câștigăm campionatul, jucătorii știu ce au de făcut, să joace fotbal, de restul ne ocupăm noi.

Sunt bucuros că am ajuns la Steaua. Le mulțumesc tuturor fanilor care mi-au scris pe Facebook sau pe telefon, sunt foarte mulți, le mulțumesc că au încredere, îi mulțumesc patronului Gigi Becali.

Îi mulțumesc lui Meme, care deși nu e cu noi, va fi în curând. MM o să fie lângă noi în cel mai scurt timp. Încercăm să refacem acel trio care a avut foarte mult succes în acei ani în care am fost eu antrenor. Încercăm să aducem echipa la nivel înalt. Sunt jucători buni, sunt jucători de valoare la Steaua. Trebuie să o luăm pas cu pas.

Steaua pentru mine reprezintă foarte mult. Faptul că vin acasă, o să fiu împreună cu familia, cu cei dragi, faptul că Steaua trece printr-o perioadă grea o să fie pentru mine o provocare mare. Niciodată nu cred că o echipă a avut în ultimii ani o așa distanță față de Steaua. Toate astea au contat foarte mult pentru mine.

Credem și vom lupta până la capăt. Obiectivul nostru este să câștigăm campionatul. Mai întâi, trebuie să câștigăm primul meci, asta e cel mai important. În momentul în care am hotărât că vin la Steaua știam că voi rezolva toate problemele pe care le am. Nu ajută cu nimic faptul că eu stau în tribună, jucătorii au nevoie să stau pe margine, lângă ei”, a declarat Reghecampf.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here