Karma este un termen care face referire la cauză şi efect – prezentul ne este influenţat de trecut, viitorul ne este influenţat de prezent, scrie Unica.ro

Mergând mai departe, fiecare zodie are o anumită karma, adică nişte caracteristici aparte, care i-au influenţat sau îi influenţează viaţa respectivului nativ, dar care nu este obligatoriu să îi influenţeze şi viitorul, dacă nativul ştie cum să facă anumite schimbări în existenţa sa. Aşadar, află ce karma ai, în funcţie de zodie…

Berbec

Karma berbecilor este influenţată de agresivitate, lupta pentru putere, dorinţa de a se afirma. Chiar dacă berbecul este, în general, o zodie pozitivă, nativii acestui semn zodiacal ar trebui să-şi schimbe puţin comportamentul şi să fie mai buni cu cei din jurul lor, dacă vor să obţină ceea ce-şi doresc, pe viitor.

Taur

Aceşti nativi au karma influenţată de trădări în dragoste. Pentru că taurii sunt foarte pasionali, ei ajung să facă şi lucruri necugetate când sunt puşi, din diferite motive, în situaţii limită. Dacă vor ca pe viitor să nu fie ei înşişi trădaţi în dragoste, atunci când le va fi lumea mai dragă, taurii trebuie să compenseze cu multă dragoste.

Gemeni

Pentru gemeni e uşor să ia peste picior pe cineva, însă karma lor are legătură exact cu acest lucru – riscă să fie puşi în situaţii neprevăzute, neplăcute, în care să fie singuri. Pentru a evita asta, gemenii ar trebui să fie mai drăguţi cu cei din jurul lor.

Rac

Racii au momente în care sunt destul de răi cu oamenii din jur, îi judecă fără să-i cunoască. Pentru a evita ca ei înşişi să cadă pradă unei astfel de situaţii, ar trebui să nu mai judece oamenii imediat, ci să le afle întreaga poveste mai întâi.

Leu

Pentru lei, karma e influenţată de goana lor continuă. Se grăbesc mereu, în orice situaţie, iar asta nu e deloc bine. Nativii acestei zodii ar trebui să îşi găsească timp şi pentru ei şi să renunţe la stilul acesta agitat de viaţă, pentru ca pe viitor să nu cadă pradă bolilor cauzate de stres sau accidentelor cauzate de grabă.

Fecioară

Fecioarele sunt persoane inteligente, dar parcă prea analitice. Karma lor e influenţată de importanţa lucrurilor simple, de care ei uită să se bucure uneori, în goana către o carieră de succes. Din păcate, s-ar putea să-şi dea seama prea târziu că nu banii şi cariera sunt cele mai importante lucruri în viaţă.

Balanţă

Karma balanţelor are legătură cu socializarea. Nativii acestei zodii sunt oameni foarte sociabili, dar au perioade în care fug de tot şi de toţi şi se ascund parcă într-un loc numai de ei ştiut. Dacă nu vor ca pe viitor să se trezească singuri, atunci când au cea mai mare nevoie de cineva, nativii din balanţă ar trebui să se străduiască să nu se mai rupă de realitate.

Scorpion

Karma scorpionilor ţine de interacţiunea lor cu cei din jur. Ar trebui să socializeze mai mult şi, uneori, să fie mai politicoşi cu cei din jur. Asta dacă nu vor să se trezească în situaţii neplăcute, în care să fie ei cei care suferă.

Săgetător

Săgetătorii ar fi bine să mai coboare cu picioarele pe pământ, din când în când. Karma lor are legătură cu realismul. Sunt prea visători, de cele mai multe ori, şi riscă să sufere pe viitor, atunci când vor fi nevoiţi să înfrunte realitatea, faţă în faţă.

Capricorn

Egoismul este problema lor cea mai mare, iar karma acestor nativi are legătură cu acest tip de comportament. Ar trebui să renunţe la ideea că tot ce e mai bun li se cuvine şi să fie oameni mai generoşi. Capricornii riscă să rămână fără tot ceea ce au obţinut, dacă nu îşi schimbă comportamentul.

Vărsător

Vărsătorii nu au răbdare. Nici cu ei înşişi, nici cu cei din jur. Karma lor ţine exact de acest lucru şi e important ca nativii acestei zodii să înţeleagă că unele lucruri nu pot fi obţinute decât cu multă răbdare.

Peşti

Karma peştilor ţine de greşeli. Ei trebuie să înţeleagă şi să accepte că pot greşi. Altfel, riscă să facă greşeli atât de mari, încât cu greu vor mai putea fi remediate.

Sursa: Ce karma ai, în funcţie de zodie – Astro Fun | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/ce-karma-ai-in-functie-de-zodie-45231.html#ixzz3BtZzhUaG

Abonare
Distribuie:173000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here