Un bărbat a reușit să stârnească mare vâlvă pe Internet după ce a postat un anunț cu o propunere inedită pentru iubitorii de animale. „Caut pisicuţă pentru o relaţie fără angajamente”, începe anunțul bucureșteanului. Mai exact, acesta se află în cautarea unei pisici pentru montă, însă modul în care a decis să facă anunțul este cu adevărat hilar.

Caut pisicuţă pentru o relaţie fără angajamente. Sunt un blănos cu rădăcini norvegiene ce promite un ADN foarte reuşit. Vor să mă castreze, aşa că sunt în căutarea unei pisicuţe drăguţe cu care să fac nişte pui frumoşi. Te invit la mine acasă Ofer cazare, mâncare şi o partidă de pisiceală pe cinste„, este scris în anunţul bucureşteanului din Sectorul 3, stăpânul felinei pe nume Sică Pisică, animal care are propria lui pagină de Facebook, după cum noteaza Rtv.net.

Stăpânul motanului a completat anunțul și cu câteva fotografii ale pisicului.

Sică al meu este de vis. Este probabil cea mai blândă şi drăgăstoasă pisică, atunci când vrea. În rest, face cam tot ce îi trece prin cap. În ultima vreme, se pişă peste tot. Şi pare să îi placă treaba asta. Deşi nu cred că are vreun fetiş cu uro şi tâmpenii, consider că trebuie castrat. Îmi pare rău pentru el, dar gata! No more cojones! Cu toate astea, înainte de vizita la veterinar, şi înainte de ura pe care va urma să mi-o poarte pentru tot restul vieţii, vreau să îi ofer cea mai mare plăcere posibilă în lumea animală, înclusiv la oameni, sexul. Da. Vreau să îi găsesc o frumuseţe de pisică în călduri, care vrea la rândul ei să se bucure de plăcerile vieţii din care să rezulte nişte frumuseţi micuţe. La toată treaba asta ofer cazare, mâncare şi una bucata pisoi frumos, cu personalitate pregătit să o curteze cum ştie el mai bine, pornind de la dominaţie până la drăgălăşenie. Mamă ce se vor mai bate, dar sunt pregătit pentru tot„, a scris acesta pe blogul personal.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here