Ce minciuni vor să audă femeile ca să se lase băgate în pat

Home > Ce minciuni vor să audă femeile ca să se lase băgate în pat

1.      O complimentezi fara sa pari fals. Indiferent daca te atrage in mod special aspectul ei fizic, sau doar are un sex appeal puternic, femeia trebuie sa stie ca o consideri frumoasa si ca te simti atras de frumusetea ei.

2.      Spune-i ca simti ca locuinta ei are nevoie de o mana masculina. Femeile au nevoie de un sprijin masculin, iar daca un barbat se ofera sa te ajute in treburile casei, acest ajutor e binevenit uneori, iar drumul spre dormitor se va scurta.

3.      Incearca sa o convingi ca de fapt nu sex cauti la ea. Aceasta se va simti putin contrariata de acest lucru, fapt ce o va face vulnerabila in fata ta.

4.      Spune-i ca vezi in ea sora pe care nu o ai si de care ai foarte mare nevoie. O femeie va fi sensibilizata de astfel de confesiune si iti va deschide portile casei ei mult mai rapid, daca actionezi cu cap, o vei avea in patul ei rapid.

5.      Incearca sa ii starnesti curiozitatea vorbind despre „prietenul tau cel mai bun” ca fiind imens. Acest lucru o va conduce foarte rapid catre dormitorul tau, poate doar din dorinta de a afla adevarul

6.      Spune-i cat de bun esti la pat.Femeile vor sa stie lucrurile acestea si de multe ori acest subiect le intimideaza. Vor fi curioase care-ti sunt calitatile intr-ale sexului.

7.      Spune-i ca de obicei te sacrifici pe tine si dai totul pentru a satisface o femeie. Odata ce acest lucru va ajunge la urechile ei, femeia va fi impresionata si dornica de o partida de amor de neuitat

8.      Spune-i ca de obicei esti un tip generos. Intai de toate femeia trebuie sa stie ce potential ai. Ea nu va lasa un neica nimeni sa intre in patul ei

9.      Spune-i cat esti tu de romantic. Femeile iubesc romantismul, vor adora sa auda din gura unui barbat aceste lucruri. Daca ii promiti o noapte romantica, e ca si a ta.

10.  Spune-i ca adori cumparaturile si ca esti un tip foarte rabdator cand vine vorba despre asta. Nici nu mai conteaza ca nu are nici o legatura cu partida pe care o cauti tu. Femeia pare setata uneori, daca aude ce ii place, vei obtine usor o partida de amor de la ea.

 

 

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here