Top 3 zodii de bărbaţi care au cele mai longevive relaţii

Home > Top 3 zodii de bărbaţi care au cele mai longevive relaţii

Într-o lume atât de superficială ca cea de astăzi, cine sunt acei barbaţi ai horoscopului care se pot lăuda nu cu aventuri şi calcatul stramb, ci cu relatii longevive, pe termen lung? Descopera citind topul astrologic.

Barbatul Pesti – iubeste ideea de a iubi pana la adanci batraneti…

Fidelitatea este una din trasaturile de baza ale barbatului Pesti. In acelasi timp, chiar daca va recunoaste cu greu acest lucru, barbatul Pesti este un barbat romantic si idealist, indragostit pana peste urechi de ideea de a iubi pana la adanci batraneti. Uraste despartirile, drama si relatiile on/off. Se ataseaza greu de o persoana, dar si mai greu se detaseaza de ea. Chiar daca de obicei este nehotarat si extrem de precaut atunci cand vine vorba de alegerea unei partenere pe viata, in momentul in care a luat o decizie in acest sens, va incerca sa nu se abata de la ea.

Odata ce i-ai demonstrat ca poate avea incredere in tine, fii sigura ca este unul dintre acei barbati pe care te poti baza ori de cate ori vei avea nevoie. Nu te va parasi la greu sau pentru altcineva, ci iti va sta alaturi la bine si la rau. Iubitor si afectuos, barbatul Pesti isi doreste cu inversunare un camin si o viata de familie si este dispus sa faca compromisuri in acest sens. Crede in spiritul casatoriei si a legaturilor pe viata. Loialitatea si devotamentul fac parte in mod natural din personalitatea sa.

Barbatul Rac:

Racul se numara cu siguranta printre cele mai familiste zodii ale horoscopului, dispus sa lupte pana in panzele albe doar pentru a-si face casnicia sa functioneze. Barbatul Rac iubeste cu pasiune, devotament si implicare. Are intr-adevar tendinta de a deveni dependent de prezenta persoanei pe care o iubeste. Are intr-adevar tendinta de a avea asteptari prea mari de la partenera sa de viata. Are intr-adevar comportamentul unui copil ce-si doreste cu disperare afectiune si rasfat si sa-l faci sa creada ca este centrul universului, insa dincolo de aceste lucruri, trebuie sa recunoastem ca este unul dintre cei mai fideli barbati din horoscop.

Barbatului Rac nu ii place sa umble din floare din floare si nici sa experimenteze. Daca are acasa afectiunea si iubirea si siguranta unei relatii stabile, va fi cel mai fericit barbat din lume. Va face gesturi multe si marute pentru a-si arata implicarea sa in relatie si pentru a o mentine vie. Anii nu-i vor sterge dorinta de a avea o casnicie frumoasa, bazata pe umor, armonie si lucruri facute in doi. Detine o arta cu totul si cu totul speciala, aceea de a sti cum sa intretina o relatie pe termen lung. A incalca juramintele unei casnicii este pentru el un sacrilegiu. Nu insala, dar nici nu iarta atunci cand este inselat.

Bărbatul Capricorn

Capricornul este un semn de pamant, mai traditionalist si conservator din fire prin natura zodiei sale. Intr-o lume atat de libertina si lipsita de valori familiale ca cea de astazi, poate parea demodat ca un barbat sa-si doreasca cu atata incapatanare stabilitatea unei relatii si caldura unui camin. Dar Capricornul este un astfel de barbat. El crede in relatiile pe termen lung, in relatiile construite pe sentimente sincere si autentice si in care se investeste permanent. Il poti considera un domn de moda veche sau, din contra, un mare gentleman, insa trebuie sa stii ca barbatul Capricorn nu concepe sa insele si nici sa fie inselat.

Asteptarile sale de la partenera de viata nu sunt insa deloc modeste, ba din contra. Uneori Capricornul da tendinta de egoism si de pasivitate, avand pretentia ca partenera/ sotia sa fie cea care ofera totul. Atunci cand este fericit si multumit de ceea ce primeste, va exista si reversul medaliei. Se va revansa, oferind la randul lui iubire si afectiune si facand compromisuri. Este un sistem usor patriarhal sistemul dupa care functioneaza Capricornul, insa odata ce i-ai castigat increderea si iubirea, poti fi incredintata ca isi va da viata pentru tine doar ca sa te vada fericita. Te va sprijini si iti va fi alaturi pana cand moartea va va desparti.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here