Indila, cantareata din Franta cu origini algeriene si indiene, si-a lansat in luna februarie a acestui an primul album, intitulat “Moniworld”. Ea a devenit cunoscuta gratie piesei “Derniere Danse”, al carei videoclip a strans 18 milioane de vizualizari.

Dupa ce a colaborat cu rapperi cunoscuti din Franta, ca Soprano, Rohff sau Youssoupha, Indila a scos pe piata primul sau single, “Derniere Danse”.

Ascultă aici melodia:

Cantareata, pe numele sau real Adila Sedraia, are un gen aparte, pe albumul sau intalnindu-se mai multe stiluri muzicale ce se imbina perfect si care seduc ascultatorul, lucru ce a ridicat albumul in topul vanzarilor de saptamana trecuta. Indila a aparut brusc in lumina reflectoarelor scenei muzicale franceze si a reusit sa puna intr-un con de umbra artisti de renume ca Stromae sau Mylene Farmer. Albumul sau s-a vandut in 40.000 de exemplare intr-o sigura saptamana, in vreme ce Stromae a reusit sa vanda doar 25.000 de exemplare ale albumului “Racine Carree”.

Cantareata este foarte misterioasa si a reusit sa imbine pe albumul sau sunete orientale, ritmurile anilor ’90, o voce plina de vibrato si versuri melancolice si sentimentale.

“Sunt o persoana foarte ambitioasa, inima mea este plina de speranta si de emotii”, a declarat cantareata despre ea.

Cat despre album, Indila a marturisit pentru o emisiune a radioului Europa 1 din Franta ca albumul vorbeste despre “cat de pretioasa este viata, mult prea pretioasa pentru a fi pierduta.”Cantareata da foarte putine interviuri, nu isi face cunoscuta varsta si nici nu vorbeste despre viata sa personala, preferand sa dea detalii doar despre cariera sa muzicala.

 

Distribuie:2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here