Vulpița și Viorel au și ei un trecut, unul care iese acum la iveală, având în vedere popularitatea de care se bucură amândoi de când sunt invitați constant la Acces direct, la Antena 1.

Vulpița și Viorel, imagini rare din tinerețea de la Blăgești
În urmă cu 13 ani, Viorel Stegaru arăta complet diferit. Avea părul mai lung, iar nasul nu era la fel de cârn ca acum. Aspectul fizic al soțului Vulpiței s-a schimbat după ce a căzut dintr-un salcâm, iar asta cel mai mult se vede la nasul său deformat.

În 2007, Viorel era cantor la biserica din Blăgești. Greu de crezut, însă Vulpoiul colinda prin sate alături de preot pentru a cânta prohodul la înmormântări, iar de sărbători cânta alături de ceilalți mireni din strana bisericii din sat.

Imaginile rare cu Viorel au fost prezentate de Paul Irinel Kennedy, un consătean din Blăgești stabilit de ani buni în Canada, care a venit în România pentru a-și arăta sprijinul față de cei doi soți.

Mirela Vaida nu e neglijat-o pe Veronica, așa că a prezentat publicului telespectator imagini și cu Vulpița de la banchetul școlar.
Mirela Vaida nu mai înghite atacurile
Din imaginile respective se poate vedea că Vulpița era retrasă de mică și asta pentru că nu a vrut să iasă în evidență în poză, ci s-a furișat în spatele colegilor de clasă.

În emisiunea din 8 iulie, Mirela Vaida le-a luat din nou apărarea celor doi soți, Vulpița și Viorel, neînțelegând criticile pe care le primește des pentru că îi promovează.

Aceasta a lansat un atac dur la adresa consilierului local din Cluj care a promovat-o fără să vrea pe Mia Khalifa, spunând că este o valoare față de Vulpița și Viorel, promovați de Antena 1.

Citește și:  Vulpita a luat o decizie fara precedent.

„Să vă fie rușine. Nu faceți decât să vă folosiți de Vulpița. Ați picat în groapă cu starleta porno. Sunt revoltată. Nu mai vreau să zic doar de revoltele mele. Oricum e clar, vin alegerile locale și vă folosiți de hate-ul ăsta ca să loviți în Vulpița să mai strângeți voturi”, a declarat Mirela Vaida revoltată după ce au fost atacați Vulpița și Viorel scrie fanatik.ro

Viorel cânta alături de preotul satului pe la înmormântări. Sursa foto: Antena 1
Una din imaginile rare cu Viorel de acum 13 ani. Sursa foto: Antena 1
Vulpița, o adevărată domnișoară la banchetul clasei a VIII-a. Sursa foto: Antena 1
Vulpița, destul de timidă când era elevă. Sursa foto: Antena 1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here