Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, că extrasele de cont pe care procurorii le-au ataşat rechizitoriului din dosarul Gala Bute și care au făcut înconjorul presei reprezintă încă un mod de a abate atenția de la faptul că nu este vinovată pentru faptele de care e acuzată, scrie realitatea.net.  În acest context, Udrea se întreabă de ce cheltuielile președintelui Klaus Iohannis sau ale primei doamne nu sunt subiect de discuție, și doar ea este vizată, în acest sens.

„În primul rând, din 2008 încoace, dau declarația de avere. Orice ban pe care l-am cheltuit e ilustrat în declarația mea de avere. Și de unde au intrat banii și pe ce s-au cheltuit. Scrie în declarația mea de avere fiecare leu pe care l-am avut și unde l-am cheltuit. De ce discutăm noi doar despre cheltuielile Elenei Udrea și nu despre cheltuielile domnului Iohannis, Blaga, Atanasiu? Aș fi curioasă să văd pe ce cheltuie banii prima doamnă.

Faptul că sunt în dosar cheltuielile e încă un mod de a abate atenția de la faptul că nu sunt vinovată pentru faptele de care sunt incriminată, dar discutăm lucruri care atrag publicul. Nu e o noutate faptul că Elenei Udrea îi plac hainele. Știm de ani de zile. Mi-am cumpărat niște haine, nu e o noutate. Dacă e o vină, sigur nu e penală”, a declarat Udrea.

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here