Ringier România a renunţat la colaborarea cu Mihaela Rădulescu. Aceasta scria în revista Elle, unde avea rezervată o pagină de opinie.

„Vă anunțăm decizia de a înceta colaborarea cu Mihaela Rădulescu, care a semnat timp de mai bine de 10 ani o rubrică permanentă în paginile revistei ELLE.  ÎI respectăm Mihaelei Rădulescu dreptul la opinie, dar, din nefericire, comentariile sale din ultimele zile au atras numele revistei ELLE într-o controversă din care nu ne dorim să facem parte. Regretăm că am fost nevoiți să luăm această decizie și îi mulțumim Mihaelei Rădulescu pentru anii pe care i-am parcurs alături și pentru proiectele pe care le-am realizat împreună”, se arată într-un comunicat al Elle România.

Mihaela Rădulescu se află în mijlocul unei controverse publice după o serie de comentarii violente postate pe blogul personal la adresa homosexualilor și lesbienelor. Jurnalistul Marius Tucă a anunțat că Răduleasca va fi dată afară de la PRO TV, dar televiziunea a infirmat această variantă.

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here