Chiar si iubirea vietii tale poate face greseli in dormitor si trebuie sa recunosti ca auexistat moment cand ti-a venit sa spui “Nu asa!”. Expertii de la GALTime.com nedezvaluie care sunt cele mai comune 4 greseli pe care barbatii le fac in intimitate.

1. Nu accepta indicatii (verbale sau fizice) de la partenerele lor

Majoritatea femeilor se plang ca barbatii nu le asculta, iar acest lucru e valabil si in pat. Specialisti spun ca vinovat este orgoliul masculin, care ii face sa-si spuna “Stiudeja ce sa fac, n-am nevoie de sugestii!” sau “Stiu mai bine ca ea ce am de facut”.

2. Sar peste “incalzire” si apasa direct pe acceleratie

Cu alte cuvinte, domnilor, preludiu, preludiu, preludiu! Un preludiu prea scurt (sau lipsatotala a acestuia) poate strica toata placerea actului sexual. Unii barbati inca maitrebuie sa invete ca femeile au nevoie de mai mult timp decat barbatii ca sa intre instarea necesara pentru actul sexual.

3. Amutesc

“Folositi-va vocea”, spun expertii. Femeile pot gasi extrem de excitanta o voce sexy care le sopteste in ureche in pat – mai ales daca vocea respectiva le spune ceurmeaza sa li se intample.

4. Sunt neingrijiti

Barbatii se mai lenevesc sau uita ca, desi femeilor le plac mirosurile masculine, nuinseamna sa nu mai foloseasca deodorantul sau sapunul. Cele mai multe femeiprefera ca barbatii lor sa miroasa curat si proaspat si sa fie si barbieriti, daca se poate. Nu strica nici sa isi mai tunda din parul excesiv de pe corp.

Sursa

 

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here