Dan Petrescu s-a intalnit cu oficialii de la Targu Mures pentru a negocia preluarea vicecampioanei din acest sezon!

UPDATE: Claudiu Maior a confirmat faptul ca ASA Targu Mures a ajuns la un acord cu Dan Petrescu.

“In proportie de 99,9% Dan Petrescu este la Targu Mures, ramane doar ca sa vedem daca pana marti dupa-amiaza nu va primi o oferta din afara.”

“Daca va primi o oferta din afara, este clar ca nu ne putem compara cu tarile europene vizavi de bani, iar in ceea ce priveste Romania, e clar ca daca va fi sa aleaga o echipa va ramane la Targu Mures, niciunde in alta parte. Dan Petrescu acum a plecat de la Targu Mures si cred ca asa cum am spus, in proportie de 99,9% este antrenorul ASA cu acel mic amendament. Din pacate, Targu Mures nu poate oferi bani mai multi decat are in buget si atunci cand vorbim despre sute de mii si chiar milioane de euro bani care vin din strainatate, nu poti sa intri in discutie vizavi de un antrenor. La noi cu 2,5 milioane tii o echipa intreaga”, a spus Claudiu Maior pentru Agerpres.

Petrescu isi cauta echipa in strainatate, insa in acelasi timp negociaza si cu echipe din Romania! Targu Mures i-a pus pe masa un salariu de 250.000 de euro pe sezon plus un bonus de titlu de aproximativ 500.000 de euro. SuperDan mai spera inca la un contract in strainatate si i-a anuntat pe oficialii de la ASA ca le va da un raspuns in urmatoarele doua saptamani!

Petrescu mai e dorit si de FC Voluntari din Romania, dar are discutii si cu alte cinci cluburi de peste hotare. “N-am zis niciodata ca nu voi mai antrena in Romania”, a declarat Petrescu in urma cu cateva zile.

Daca revine in Romania, Petrescu se bate iar cu Steaua la titlu, echipa pe care visa sa o antreneze.

Sursa: SportRO

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here