De ce insala femeile? Este intrebarea cu care isi bat capul dintotdeauana barbatii si la care n-au gasit pana acum raspunsul corect. Exista foarte multe motive pentru care ofemeie alege sa fie necredincioasa. Cu toate acestea procentul sotiilor care calca strambeste mai mic decat cel al barbatilor. Asa ca domnilor, inainte sa observam paiul din ochiijumatatilor noastre mai intai trebuie sa vedem barna dintr-ai nostri. Iata top 9 motive pentru care partenerele insala:

1. Insuficient sex acasa

Va amintiti zilele de inceput cand cu greu trece o zi fara sex? Intre timp lucrurile au luat ointorsatura noua, au aparut copii si brusc, somnul a devenit mult mai important decatorice partida buna de sex. Sotia a inceput sa se simta urata si nedorita. Nu de mirare decica ea a inceput sa caute in alta parte. Pentru a nu se ajunge aici, pentru a mentine flacaraaprinsa, invit-o in oras, intr-o seara, trimite-i mail-uri provocatoare la pranz,demonstreaza-i ca o gasesti la fel de atragatoare precum la primele voastre intalniri.

2. Fata cea rea

Cum pentru unii barbati fidelitatea nu este decat un cuvant in dictionar, exista si femeicare simt nevoia unei schimbari a partenerului. Acest comportament este raspunsul laschimbarile majore care au loc in viata ei: pierderea masiva in greutate, schimbarealocului de munca, prieteni noi etc. Mentine toate canalele de comunicare deschise cu ea,astfel ca partenera ta sa vorbeasca cu tine despre ce se intampla cu ea decat sa cautesenzatii tari in cluburile de noapte.

 

3. Respectul de sine

In acest caz sexul cu necunoscutii le sporeste femeilor increderea in fortele proprii, le face sa se simta mai frumoase si mai atragatoare si mai iubite. Daca sotia ta are problemecu respectul de sine asta nu inseamna automat ca te inseala – iar daca o face nuinseamna neaparat ca este vina ta. In acelasi timp trebuie sa stii ca exista modalitatiexcelenta de a o face sa se simta in siguranta: acorda-i multa atentie si nu-ti fie teama s-ocomplimentezi chiar si fara motiv.

4. Dorinta de razbunare

Poate ca tu n-ai inselat-o, insa ea are sentimentul ca in ultima delegatie ti-a facut de cap cu una dintre colegele tale. Indiferent de cat de mult negi tui aventura, sotia ta se simteranita si tradata si vrea sa-ti plateasca cu aceeasi moneda. Pentru a-i recastiga incredereanu este de ajuns sa-i spui ce vrea ea sa auda, trebuie sa-i demonstrezi ca se inseala.Actiunile fac mai mult decat 1.000 de cuvinte goale. Lucrurile stau si mai rau daca chiarai calcat stramb. Primul lucru la care se gandesc femeile cand afla ca au fost tradate estesa plateasca cu aceeasi moneda. Nu poti da timpul inapoi, dar o poti asigura ca nu se vamai repeta greseala, iti poti sugera sedinte de terapie in cuplu, orice care sa puna relatiavoatra din nou pe drumul cel bun.

 

5. Lipsa intimitatii

Poti vaea cea mai mare casa din lume cu nenumarate dormitoare si tot confortulnecesar. Insa daca partenera ta simte ca din relatia voastra lipseste intimitatea atunci ai oproblema. Nu doar sexul o face pe o femeie sa creada ca are o relatie fericita: atingerile,saruturile si comunicarea sunt elementele dupa care tanjeste orice urmasa a Evei.Tocmai de aceea, daca nu le are acasa, iubita ta va cauta in alta parte. Pentru a imbunatatiintimitatea dintre voi petreceti mai mult timp impreuna prepara-i o cina romantica,ofera-i un masaj fa absolut totul pentru ca ea sa simta apropierea extraordinara dintrevoi.

 

6. Se simt neglijate/neapreciate

Se spune ca femeile trebuie sa fie doamne in societate, gospodine in bucatarie si bune amante in dormitor. Pentru fiecare din aceste atributiuni ele simt nevoia de a fi apreciate. Daca lipseste o singura veriga le scade automat respectul de sine. Daca le scaderespectul de sine vor vrea din ce in ce mai putina intimitate cu partenerul. De aici si panala cautarea altuia care sa-i satisfaca aceste nevoi nu este decat un singur pas. Mai mult AICI.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here