Dacă Sărbătorile sunt mai mult obositoare decât relaxante pentru tine, asta nu înseamnă că nu poţi arăta bine la petreceri. Îţi arătăm cum să te machiezi ca să-ţi ascunzi oboseala.
Vizite, petreceri, discuţii lungi cu cei dragi, câteva pahare de vin… Nu e de mirare că te simţi mai obosită decât înaintea Sărbătorilor. Dar asta nu trebuie să se vadă pe faţa ta. Urmăreşte clipul de mai jos şi citeşte sfaturile noastre ca să afli cum îţi poţi ascunde oboseala prin machiaj.

Trucuri de machiaj ca să-ţi ascunzi oboseala

Oboseala este vizibilă mai ales în jurul ochilor, aşa că primul pas este să-ţi ascunzi cearcănele cu un corector potrivit. Iată de ce trebuie să ţii seama.
– Corectorul nu trebuie să fie lichid şi uşor. Optează pentru unul cremos, cu putere mare de acoperire.
– Alege un corector puţin mai deschis la culoare decât pielea ta. Ca să ascunzi cearcănele albăstrii, foloseşte un corector uşor portocaliu sau amestecă puţin fard portocaliu fără sclipici în corectorul tău obişnuit.
– Foloseşte o pensulă pentru a aplica corectorul, iar dacă acesta nu alunecă frumos pe piele, aplică puţină cremă hidratantă.
Nu uita să aplici puţin fard alb în colţul interior al ochilor şi să-ţi alungeşti frumos genele. Poţi să foloseşti şi un creion alb pe pleoapa inferioară. Ca să capeţi un look mai “vesel”, ai nevoie şi de un blush rozaliu, într-o culoare naturală. Ca să distragi atenţia de la cearcăne, foloseşte un ruj de un roşu intens care va atrage toate privirile către buzele tale.

Tutorial video: cum să ascunzi ochii obosiţi prin machiaj

Makeup artist-ul Spencer Barnes îţi arată ce produse trebuie să foloseşti şi ce ai de făcut, pas cu pas, ca să ascunzi oboseala de pe chipul tău.
Vezi cum să foloseşti concelear-ul corect şi cu ce fel de pensulă să-l aplici pentru rezultate spectaculoase:

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here