Sunt frumoase, celebre, bogate si toata lumea le iubeste. Poate datorita faptului ca soarta le-a suras intr-o asemenea masura, starurile feminine au avut si curajul de a-si expune corpul privirilor admirative ale fanilor.

Iata un top 10 vedete care au pozat nud si vezi de ce pictorialele lor au ramas in istorie!

10. Kathleen Turner

In 1986, frumoasa actrita Kathleen Turner a pozat pentru prestigioasa revista Playboy. Dupa cum poti observa, insa, nici pe coperta acestei publicatii deocheate ea nu a renuntat la o tinuta decenta, fiind foarte feminina si sexy chiar si fara sa lase deoparte hainele.

 

9. Farrah Fawcett

Sex-simbol al anilor ’70, Farrah Fawcett s-a facut cunoscuta in rolul seducatoarei blonde dinCharlie’s Angels. Desi cariera ei era in plina ascensiune, la vremea respectiva ea a refuzat sa pozeze nud. Totusi, la 48 de ani, ea a decis sa isi etaleze formele de invidiat in Playboy.

 

8. Carmen Electra

Carmen Electra nu este straina de coperta revistei Playboy, in care a pozat de mai multe ori. Totusi, 2009 a fost anul ei de gratie, ea reusind sa apara pe coperta publicatiei cu ocazia implinirii a 55 de ani de existenta a acesteia. Si este firesc ca a stralucit avand in vedere ca i s-a facut aceasta onoare.

7. Shannen Doherty

Daca ti-a placut serialul Beverly Hills, nu se poate sa nu stii personajul lui Shannen. Despre actrita s-a spus ca imprumuta din trasaturile personajului si in realitate si ca neintelegerile cu colegii de platou au condus la renuntarea ei la serial. Totusi, rolul de “fata rea” nu a fost lasat deoparte, iar Shannen a pozat nud in revista Playboy, facandu-le, astfel, un mare cadou fanilor ei.

6. Kim Kardashian

Dupa ce a fost facuta publica o caseta cu scene de sex, Kim a cautat sa isi refaca imaginea, insa nu prin a nu se mai afisa deloc, ci dimpotriva. Ea a ales sa pozele pentru revista Playboy, revendicandu-si, astfel, sexualitatea si respectul fanilor. Chiar daca gurile rele au continuat sa o barfeasca, dovada ei de curaj a avut un efect pozitiv asupra imaginii sale.

Mai mult puteti citi aici.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here