Cheloo l-a înjurat din nou pe concurentul homosexual de la X FACTOR

Home > Cheloo l-a înjurat din nou pe concurentul homosexual de la X FACTOR

Cheloo de la Paraziții a recidivat. După ce a adus Antenei 1 o amendă de 10.000 de lei din partea CNA și o mustrare scrisă de la FremantleMedia, deținătorii licenței XFactor, rapperul l-a atacat din nou pe Paolo Lagana, așa cum a făcut-o și în urmă cu o lună.

Dacă acum o lună, Cheloo l-a umilit pe concurentul Paolo în direct, spunându-i că detestă tot ceea ce el reprezintă, de data aceasta a făcut-o în culisele finalei XFactor Romania. Paolo Lagana susține că rapperul de la Paraziții a venit în culise, în momentul în care el se pregătea să urce pentru ultima dată pe scena XFactor și i-a adresat cuvinte injurioase.

„Am inteles sau… n-am inteles. Daca Cheloo nu a fost dat afara de la XFactor, eu zic ca asa ar trebui. 2013 aproape 2014, nu accept homofobia si jignirea – tocmai in tv. Ma simt jignit de ceea ce s-a intamplat, si am incercat sa trec peste dar… Duminica trecuta, inainte sa inceapa finala XFactor, in timp in care lumea era fericita si se gandea ca o sa fie pe scena o ultima data sau gandea la cine este castigatorul 2013, eu in culise eram inca o data jignit de Cheloo . El de fiecare data cand s-a intalnit cu mine, cu zambet pe buze, m-a atacat verbal cu afirmatii homofobe ofensive, de fata cu alti concurenti si de fata cu echipa. Este inaceptabil si ofensiv. M-am saturat de tot ce se intampla. Este oribil felul in care s-a purtat, si poate eu am fost prea cuminte. N-am venit la XFactor pentru asta si sa fiu judecat in functie de orientarea mea sexuala. Vreau sa fiu apreciat ca artist, si am venit la XFactor cu aceasta speranta. Eu sunt mai mult, nu doar acel concurent homosexual de la XFactor atacat de Cheloo . Asa cum m-am simtit jignit si de acele comentarii urate si filmuletele postate pe youtube cu declaratii homofobe la adresa mea, realizate de niste nimeni. Oribil, ar fi trebuit sa existe alte exemple in televiziune, nu Cheloo . Poate ca am zis ca oricine are drept sa exprime o opinie, dar nu in momentul in care este ofensiv”, a scris Paolo pe contul său de socializare.

În momentul de față Cheloo se află sub urmărire penală pentru consum de droguri.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here