Chiar daca femeile nu sesizeaza intotdeauna aceasta diferenta, de la sex la dragoste exista o cale destul de lunga. Barbatii pot face asta fara sa se conecteze din punct de vedere emotional, iar atitudinea lor ofera destul de multa transparenta.

Iata care sunt diferentele de comportament masculin care indica dragostea sau, dimpotriva, doar interesul hormonal:

1. Convorbirea de la miezul noptii

Un barbat care te suna doar noaptea, dupa ce a baut deja cateva pahare cu prietenii sai, nu vrea nimic in afara de sex. Pentru ca barbatii respecta femeile pe care le iubesc si nu le-ar deranja in timpul somnului pentru nimic in lume.

2. Sacrificiile

Barbatii fac sacrificii pentru cineva doar daca sunt indragostiti. Un mascul, fie el alfa sau beta, nu va merge la cumparaturi sau in vizita la parintii unei femei pentru care nu simte nimic, pentru ca stie ca poate avea parte de sex si fara atatea eforturi, scrie ele.ro.

3. Toleranta

Daca un barbat nu te iubeste, nu ii va pasa de ceilalti tipi cu care ai putea sa flirtezi, nu te va intreba unde ti-ai petrecut ultimele zile si cu cine te-ai mai intalnit. Interesul apare doar datorita intensificarii emotiilor. In lipsa lor, acesta nu exista.

4. Grija

Barbatilor le pasa de femeile pe care le iubesc. Atunci cand partenerul tau se intereseaza de starea ta de sanatate, cand il ingrijoreaza toate nelinistile tale, cand incearca sa gaseasca solutii pentru problemele care te framanta, transmite de fapt semnale ca te iubeste.

5. Distractia

Motto-ul barbatilor care vor sex de la o femeie este “niciodata sa nu spui niciodata”. De altfel, ei nu refuza nimic atunci cand nu sunt implicati emotional intr-o relatie, asa ca atentia in astfel de situatii nu inseamna mai mult decat faptul ca isi doresc sa faca sex.

6. Mandria

Barbatii indragostiti sunt mandri de iubitele lor, le prezinta tuturor prietenilor si apropiatilor si se asigura de faptul ca toti ii impartasesc simpatia fata de partenera. La polul opus, barbatii care isi doresc doar sex nu isi scot partenerele din zona de intimitate.

7. Surprizele

Barbatilor le place sa isi surprinda in mod placut partenerele de care sunt indragostiti, pentru ca isi doresc sa le vada fericite. Atunci cand au o relatie bazata strict pe sex, interesul lor este mult mai scazut, iar energia de a investi eforturi e aproape inexistenta.

8. Tandretea

Gesturile tandre nu isi gasesc locul intr-o relatie strict sexuala, asa ca nici nu se va pune problema de dormit impreuna, plimbari sub clar de luna, strangeri in brate si sarutari fierbinti. Insa in momentul in care un barbat se va indragosti de tine, vei avea parte de toate aceste minunatii.

9. Disponibilitatea de a imparti

Un barbat indragostit va fi intotdeauna dispus sa-i ofere femeii pe care o iubeste sacoul sau, atunci cand ii este frig sau sa elibereze un raft din dulap pentru ca ea sa isi aseze lucrurile in ordine. Insa atunci cand este vorba doar de sex, disponibilitatea lui de a-si imparti lucrurile si spatiul va tinde catre zero.

10. Regulile

Atunci cand un barbat este indragostit, stabileste impreuna cu iubita lui regulile dupa care functioneaza relatia. Atunci cand nu este si vrea doar sex, joaca dupa propriile lui reguli si nu acorda atentie dorintelor partenerei.

Abonare
Distribuie:1,544010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here