Ieri au apărut în presă informații conform cărora Ionel Ganea ar putea fi înlocuit pe banca tehnică a Rapidului cu Ioan Andone.

Actualul antrenor din Giulești a comentat această posibilitate și i-a transmis lui Valerii Moraru că nu-l poate schimba cu un alt antrenor.

“Un lucru să fie clar: Moraru a fost de față când am semnat contractul cu Rapid. Mi-a spus că-mi dă încredere și că mă lasă să fac treabă. Atenție, el este acționar, nu patron. Există o diferență. Când domnul Moraru va scoate echipa din insolvență, poate să dea afară pe cine vrea, inclusiv pe mine. Momentan, Rapid se autofinanțează. Ce s-a plătit a fost din alte surse de finanțare. Eu nu am primit nici un ban de când sunt la Rapid. Moraru nu mă poate demite! Dacă el a spus că are nevoie de antrenor, atunci spun și eu că Rapid are nevoie de un acționar care să vină cu bani. Avem nevoie de cineva cu bani la Rapid! Domnul Moraru ar face bine să aducă bani pentru a asigura liniștea jucătorilor. Deocamdată, dânsul nu a venit cu nimic concret!”, a spus Ganea.

Valerii Moraru a comentat la rândul său cele apărute în presă ieri dar și cele spuse de Ganea.

“Domnul Ganea trebuie să îndeplinească un obiectiv şi nu pot sa spun decât Doamne ajută! Chiar dacă obiectivul este salvarea de la retrogradare, noi ne dorim mult mai mult şi nu văd nimic rău în acest lucru. Ne bucurăm că băieţii depun mult efort şi îşi doresc să joace, dar suntem siguri că pot mai mult! Nu doresc să fac alte comentarii în legătură cu domnul Ganea sau despre posibilitatea ca Ioan Andone să preia Rapidul”, a spus Moraru.

Abonare
Distribuie:42000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here