Astăzi  Coreea de Nord a incendiat cu obuze de artilerie zona  demilitarizată de la granița cu Coreea de Sud, conform declarațiilor asistentului Secretarului Apărării, David Shear.

Ca urmare Statele Unite ale Americii au anunțat că trupele sale intră în alertă de război alături de Coreea de Sud.

 

 

Vineri, Kim Jong Un, comandantul suprem al armatei din Coreea de Nord, a ordonat unităților din prima linie de-a lungul frontierei puternice de a trece pe picior de război, a raportat mass media de stat.

Regimul său nuclear înarmat a avertizat Coreea de Sud că se vor confrunta cu o acțiune militară în cazul în care nu se opresc “difuzoarele” de propagandă până sâmbătă seara.

Situația din țară înclină spre pragul unui război, a afirmat Ji Jae Ryong, ambasadorul nord-coreean în China, pentru jurnaliștii de la Beijing, vineri. El a acuzat Coreea de Sud pentru situația aceasta.

Constrângerile economice

Astăzi indicatorul Dow Jones al al Bursei a căzut cu 10 %! Mai multe piețe de capital au pierdut enorm de mult, iar steagul roșu a fost fluturat de China, după ce guvernul chinez a anunțat că activitatea sa industrial a avut al 6-lea an consecutive de scădere, așa cum arată rezultatele din iunie. Guvernul American a devenit extrem de stresat de căderea din China, după ce valuta sa s-a devalorizat încă o dată săptămâna trecută!

Situația la nivel mondial a devenit extrem de încordată! Piața a căzut din cauza Chinei, iar dacă China cade, începe războiul între Coreea de Sud și Coreea de Nord, care se va transforma în Rusia+China versus Statele Unite. Începe al 3-lea război mondial?

loading…

Abonare
Distribuie:0010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here