Un român și-a ucis cu cruzime fosta iubită, iar după ce aceasta bărbatul s-a spânzurat. Autoritățile au demarat o anchetă în acest caz.

 

Crima a avut loc miercuri noaptea în Spania, în localitatea Arganda del Rey, informează publicația adevarul.ro.

Tânăra în vârstă de 25 de ani nu a putut să se opunăagresorului, care a atacat-o cu un cuțit, pierzându-și viața în urma loviturilor violente.

Locuia în comuna bistrițeană Rebrișoara și era plecată în străinătate la muncă.

Agresorul, Adrian Cotu în vârstă de 29 de ani este stabilit în Spania de mai mulți ani.

În urma mai multor altercații cu fosta iubită, și ea tot româncă, bărbatul a lovit-o cu un cuțit de bucătărie. La scurt timp după comiterea omorului, bărbatul a luat o funie și s-a spânzurat lângă trupul neânsuflețit al victimei.

O cunoștință, care a auzit strigătele din locuința tinerilor, a alertat poliția. Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit-o pe Anca Olar fără viață, într-o baltă de sânge, cu un cuțit înfipt în zona gâtului.

Corpul femeii prezenta mai multe lovituri cauzătoare de moarte. Bărbatul era cunoscut pentru ieșirile violente, pe fondul consumului de alcool.

Din cauza comportamentului agresorului, bistrițeanca l-a denunțat la poliție de mai multe ori, pentru violență domestică.

Întreaga comunitate de români stabiliți în localitatea spaniolă, au fost șocați de crima comisă de Adrian Cotu și nu înțeleg ce l-a determinat pe român să comită oribila faptă.

Din nefericire, nu este singurul caz în care românii din străinătate, mai ales din Spania sau Italia, comit astfel de fapte. Cu câteva luni în urmă, trei copii au rămas orfani și o familie în suferință, după ce tatăl lor le-a ucis cu sânge rece mama, în Victoria.

Bărbatul a înjunghiat-o mortal, mărturisindu-și crima în fața organelor de poliție.Deși autoritățile se confruntă cu numeroase cazuri de violență domestică, nicio crimă nu a fost înregistrată, până la fapta românului.

La fiecare 30 de secunde o femeie din România este nevoită să suporte agresiuni din partea partenerului de viață. Legislația din țara noastră cuprinde reglementări care protejează victimele violenței domestice, dar marea problemă care trebuie rezolvată, la nivel social este educația.

 

loading…

Abonare
Distribuie:287010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here