Cât e de perfectă viaţa vedetelor? Citește aici prin ce traume au trecut în copilărie

Home > Cât e de perfectă viaţa vedetelor? Citește aici prin ce traume au trecut în copilărie

De multei ori in spatele vietilor glam si perfecte ale vedetelor de la Hollywood se ascund secrete pe care nu le-ai fi banuit niciodata.

Charlize Theron

Superba blonda a crescut intr-o zona rurala a Africii de Sud, impreuna cu parintii ei, Gerda si Charles. In iunie 1991, cand Charlize avea doar 15 ani, adolescenta a asistat la uciderea tatalui ei de catre mama. Barbatul era alcoolic si a atacat-o pe mama ei, punandu-i viata in pericol, asa ca crima a fost considerata legitima aparare in instanta. Charlize a vorbit despre acest incident o singura data, intr-un interviu acordat ABC in 2004.

 

Mariah Carey

Parintii cantaretei au divortat pe cand ea avea 3 ani, iar ea s-a mutat cu mama impreuna cu fratele ei, Morgan, in timp ce sora ei, Alison, a ramas cu tatal. Mariah a pierdut apoi legatura cu tatal si cu Alison, iar aceasta a devenit dependenta de droguri si a ajuns sa se prostitueze. Cele doua surori au intrat intr-o disputa legala in 1994, cand Alison a nascut si Mariah impreuna cu mama ei au incercat sa obtina custodia copilului si sa-l ia de la mama lui dependenta de droguri. Cantareata prefera sa nu vorbeasca despre familia ei in presa.

Leighton Meester

Vedeta din “Gossip Girl” s-a nascut intr-o inchisoare, deoarece mama ei fusese inchisa pentru trafic cu droguri. Femeii i s-a permis totusi sa-si creasca copilul timmp de cateva luni intr-o casa speciala, dupa care s-a intors la inchisoare pentru a-si ispasi pedeapsa. Leighton spune insa ca a avut o copilarie fericita la bunici si ca are o relatie buna cu mama ei. In 2012, insa, vedeta si-a dat mama in judecata, incercand sa obtina custodia fratelui ei minor. Leighton si-a acuzat mama ca a cheltuit banii pe care i i-a trimis pentru ingrijirea medicala a fratelui ei, in jur de 10.000 de dolari pe luna.

Woody Harrelson

Tatal actorului, Charles Harrelson a fost un…ucigas platit! Barbatul a fost condamnat pentru uciderea unui judecator federal, la scurt timp dupa ce a ispasit pedeapsa pentru o alta crima. Pentru ca a fost vorba de primul judecator federal ucis in secolul XX, barbatul a fost condamnat la inchisoare pe viata. In interviuri, Woody refuza sa povesteasca despre copilaria lui si spune ca tatal sau nu a fost “tocmai grozav”. Cu toate acestea, in 2008, cand barbatul a murit in inchisoare, cei doi ajunsesera sa aiba o relatie relativ buna, tinand cont de circumstante.

Miley Cyrus

Stiai ca Miley are un frate vitreg, de aceeasi varsta cu ea? Se pare ca tatal ei, Billy Rae, a lasat insarcinata si o a doua femeie, pe langa mama ei, in exact aceeasi perioada. Fratele vitreg al lui Miley, Cristopher Cody, a crescut in Carolina de Sud, doar impreuna cu mama lui si intra rareori in contact cu familia Cyrus si cu tatal lui.

 

 

sursa: perfecte.ro

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here