Cele mai scumpe telefoane ale celor de la Samsung vor aduce un profit urias companiei.

Cei de la Samsung dau o adevarat lovitura cu noile telefoane lansate pe 1 martie la Barcelona. Conform noilor estimari, gigantul din Coreea de Sud ar urma pana la sfarsitul anului sa vand 70 de milioane de unitati din cele 2 telefoane!

Preturile celor 2 telefoane sunt cele mai mari ale companiei, plecand de la 3.300 de lei pentru S6, versiunea de 32GB, si ajungand pana la 4.800 de lei pentru S6 edge, versiunea de 128GB. Cat ii costa insa pe cei de la Samsung fabricarea unui Galaxy S6 edge?

O parte a preturilor componentelor a fost dezvaluita de catre cei de la PocketNow. Asamblarea ecranului costa aproximativ 85 de dolari, cipsetul Exynos costa 30 de dolari, acelasi pret fiind si pentru RAM. In total, costul este de 290 de dolari pentru versiunea de 64GB. Versiunea cea mai mare avand un cost si mai mare.

Pe langa cei aproximativ 300 de dolari, Samsung cheltuieste si pentru licentiere, dezvoltare si software, si mai ales pentru promovare. Chiar si asa, profitul pentru o singura unitate este semnificativ. AbonareDistribuie:52000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here