Florin Pandele, primar al orașului Voluntari și soțul senatoarei Gabriela Firea, a reușit ca în doar câțiva ani să termine două programe diferite de doctorat, dar și un master.

Potrivit CV-ului afișat pe site-ul său personal, Florin Pandele a obținut în decurs de doar patru ani 6 diplome, între care două de doctor ( în Ordine Publicã şi Siguranţã Naţională și în Ştiinţe Militare), două de master și două de licență.

Conform CV-ului, pe parcursul anului școlar 2005-2006, Pandele face în paralel două doctorate și un masterat, urmând ca în anul 2006-2007 să studieze doar la cele două doctorate, scrie curentul.info. 

Concret:

În anul 2004 a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Bioterra”, Bucureşti.

În anul 2004 a obtinut diploma de Masterat în cadrul universităţii „Bioterra” în Controlul, expertiza şi securitatea alimentarã în agroturismul ecologic.

În anul 2005 a absolvit Colegiului Naţional de Apãrare.

În anul 2006 a obţinut diploma de Masterat în cadrul Universităţii Naţionale de Apãrare „Carol I”, Facultatea de Comandã şi Stat Major cu specializarea în „Securitate şi Apãrare Naţionalã”.

În noiembrie 2007 a obţinut titlul de Doctor în Ordine Publicã şi Siguranţã Naţionalã cu tema „COORDONATE JURIDICE ŞI STRATEGII PRIVIND NAVIGAŢIA MARITIMÔ – Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

În anul 2008, luna iunie a obţinut titlul de Doctor în Ştiinţe Militare la Universitatea Naţionalã de Apãrare „Carol I”, cu teza de doctorat „România şi noile provocări generate de integrarea europeană”.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here