Iată cum afli dacă te place un bărbat!

Privirea intensa spune totul

Cum afli daca te place un barbat pe care nu il cunosti? Probabil ai observat deja ca atunci cand un baiat este atras de tine, are obiceiul sa te priveasca insistent, iar daca nu este un tip timid, iti va afisa si un zambet nonsalant in coltul gurii, indiferent ca va cunoasteti sau nu. Nu-ti fie teama sa-i raspunzi in aceeasi maniera, in special daca si tu te simti atrasa de el. Acesta este modul perfect de a-l atrage intr-o conversatie si, implicit, de a-l cunoaste mai bine.

Cum afli daca te place, in functie de limbajul corpului?

Limbajul trupului iti arata mai multe indicii decat crezi despre ceea ce gandeste si simte barbatul de langa tine. In timp ce ii povestesti ceva, pare foarte interesat de ceea ce spui si s-a inclinat sau s-a apropiat mult de tine? Cauta tot timpul motive sa te atinga? Are obiceiul sa duca mereu mana la nas sau sa faca alte gesturi care denota ca este emotionat? Daca ai raspuns cu „da” la mai multe intrebari, atunci cu siguranta el este atras de tine.

Gesturile tale au devenit si gesturile lui?

Faptul ca observi ca face aproximativ aceleasi actiuni ca si tine, nu inseamna neaparat ca te copiaza intentionat. Cercetatorii spun ca el incearca sa stabileasca o conexiune cu tine, insa totul vine din subconstient. Asadar, daca observi ca isi schimba pozitia la scurt timp dupa ce ai facut-o si tu, este clar ca l-ai cucerit cu sarmul tau.

Cum afli daca te place, dupa tipul discutiei?

De obicei, cand un baiat te place si vrea sa aiba o relatie cu tine, incearca sa afle ce aveti in comun. Te va intreba ce filme iti plac, ce fel de muzica asculti, ce opinii ai despre anumite evenimente si iti va impartasi cu usurinta anumite lucruri legate despre viata lui, pe care nu le vorbeste cu altii. Totul pentru a stabili o conexiune cu tine si pentru a observa daca esti compatibila cu el.

Il intalnesti des… din coincidenta

O alta cale care te ajuta sa afli daca te place un barbat sunt… asa-zisele coincidente. Ai observat de la o vreme ca te intalnesti des cu un coleg de munca sau cu un vecin de bloc? S-ar putea sa nu fie chiar o coincidenta, mai ales daca este foarte fericit sa te vada si dispus sa ti se alature la ceea ce faci. Cu siguranta incearca sa-ti transmita ca ii esti simpatica, dar nu vrea nici sa il consideri un obsedat care te urmareste peste tot, asa ca pretextul perfect este sa recunoasca ca avea treaba in aceeasi zona sau loc.

Nu uita ca barbatii sunt diferiti, ca si noi de altfel. Astfel ca isi pot manifesta interesul fata de tine in diferite moduri, insa daca observi unele dintre aceste indicii, cu siguranta exista multe sanse ca el sa isi doreasca sa te cunoasca mai bine.

Distribuie:2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here