Agenția Națională de Securitate nu este singura entitate guvernamentală care are acces la conversațiile pe care le purtăm pe telefoanele proprii. Poliția locală ne ascultă telefoanele și adună cantități mari de informații din discuțiile pe care le purtăm.

Pentru asta folosesc tehnologii speciale printre care se numără „turnul de depozit” sau dispozitivele secrete care ne accesează mobilul în timp real, numite „Stingrays”. Cum se întâmplă asta?

Echipați cu aparate de ultimă generație, inclusiv gadgeturi care captează în timp real discuțiile noastre telefonice, zeci de agenți ai poliției se ocupă strict cu această activitate. Cu toții ne aflăm în vizorul lor, fie dacă suntem ținte ale unor investigații sau nu.

Înregistrările, de la mai mult de 125 de agenții de poliție dezvăluie faptul că:

„Aproximativ unu din patru agenți de poliție a folosit tactica numită . În acest mod au acces la date cu privire la identitatea, activitatea și locația oricărui telefon aflat în raza de acțiune a turnului de depozit. Un turn de depozit reușește să acopere mai multe orașe și furnizori wireless și poate da informații despre mii de telefoane. ”

Citește aici mai multe informații.

AbonareDistribuie:0100Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here