Un bărbat și-a omorât soția la coafor și apoi a încercat să se sinucidă

Home > Un bărbat și-a omorât soția la coafor și apoi a încercat să se sinucidă

Incidentul s-a produs într-un coafor de pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Iaşi.

Coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că echipajul medical care a ajuns la faţa locului a constatat că femeia avea plăgi multiple la gât şi abdomen şi era în stop cardio-respirator, încercându-se fără succes resuscitarea acesteia.

Bărbatul care a înjunghiat-o pe femeie este în stare critică, intubat, fiind dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi, unde este supus unei intervenţii chirurgicale.

Conform sursei citate, bărbatul are o plagă înjunghiată abdominală şi este în şoc hemoragic, pronosticul medicilor fiind rezervat.

Reprezentanţii Poliţiei spun că în jurul orei 19.00 bărbatul a intrat în coaforul de pe bulevardul Tudor Vladimirescu unde lucra soţia sa şi a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuţit.

Ulterior, el a încercat să se sinucidă cu acelaşi cuţit.

La momentul incidentului în coafor se aflau mai multe persoane, care au sunat la 112.

Colegele femeii susţin că aceasta plecase de acasă în urmă cu câteva zile din cauza comportamentului violent al soţului, iar acesta ar fi venit sâmbătă seară la coafor pentru a se răzbuna pe ea.

Femeia avea 38 de ani.

La faţa locului se află mai multe echipaje ale Poliţiei, urmând să fie audiate persoanele care se aflau în coafor.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/o-femeie-a-fost-omorata-in-coafor-de-fostul-sot_1348263.html#ixzz2ont6CoaS
Follow us: @realitatea on Twitter

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here