Cateva mii de euro si o vizita la starea civila sunt singurele conditii pe care trebuie sa le indeplineasca moldovenii care vor sa devina  cetateni europeni.

Nu este legal, dar se practica. Site-urile din Moldova sunt pline de anunturile tinerilor romani care sunt de acord cu casatoriile de forma doar pentru bani.

Potrivit turism.bzi.ro, o casatorie de conventienta poate sa coste chiar si 15.000 de euro. In general, cei care posteaza anunturi sunt barbati cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani.

Moldovenilor li se promite cetatenie romana, dar in realitate ei nu obtin decat un permis de sedere in Romania. Mai mult, pentru a calatori pe teritoriul tarilor europene trebuie sa mearga impreuna sotul sau sotia de cetatenie romana.

Abia dupa cinci ani cetatenii moldoveni pot solicita cetatenia romana. Trebuie sa demonstreze ca in tot acest timp au locuit in tara si, de asemenea, trebuie sa sustina un examen de cetatenie.

Iata cateva anunturi de acest fel:

<<<Tanar dragut, 19 ani, ofer casatorie domnisoarelor cu varsta intre 18-25, ce doresc obtinerea cetatenie romane si restul ce deriva din asta. Rog seriozitate>>>

<<Ofer posibilitatea obtinerii cetateniei romane, prin casatorie de convenienta, dar fara alte obligatii.Am 19 ani, iar cei interesati sa aiba intre 18-35.Pret 4500 €, negociabil, rog seriozitate!..>> Mai multe anunturi asemanatoare se pot gasi aici

 

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here