Se pare ca totul se afla doar in mintea ta. Deci este mai usor decat crezi.. Visele sexuale nu sunt singura modalitate in care creierul tau iti poate influenta starea de  excitatie fiziologica. Daca incerci din greu sa ajungi la orgasm, renunta la ceea ce faci si ia acest lucru in considerare.

Cercetarile spun ca daca doar iti imaginezi placerea sexuala poti sa obtii starea de excitatie de care ai nevoie pentru orgasm.

Iar un studiu publicat in jurnalul “Sexologies” a descoperit ca femeile care nu au ganduri erotice in timpul sexului au mai putine orgasme, comparativ cu femeile care se gandesc la sex.

Din moment ce intrarea in stare este cea care ridica cele mai multe provocari, gadurile erotice avute inainte iti pot ajuta corpul sa se excite“, spune sexologul Jessica O’Reilley.

Atunci cand esti intr-o stare de relaxare, cand faci un dus, stai in pat sau faci o limbare, renunta la ganduri pentru ca mintea ta sa poate sa umble libera.

Nu trebuie sa te gandesti la sexul propriu-zis. Te poti gandi la cum sa fii sedusa, cum sa te seduci, sau la orice altceva care te ajuta“, spune O’Reilley.

In curand, vei simti ca tensiunea sexuala se acumuleaza in corpul tau. Foloseste-o pentru a face sexul de mai tarziu si mai excitant.

Abonare
Distribuie:128000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here