Vine vara şi toate femeile vor să aibă o piele fină, numai bună de etalat pe plajă. Ce ne facem cu părul de pe corp? Pentru multe dintre noi epilarea a devenit un chin. 

Dacă ţi se pare prea dureros să te epilezi cu ceară, iar cu lama sau cu crema nici nu se pune problema, află că mai există o soluţie. Cea mai bună soluţie! Epilarea permanentă la tine acasă, cu ingrediente naturale. După 24 de ore ai scăpat de părul de pe corp.

Ce trebuie să faci:

1. Primul pas este să încălzeşti o cutie de ceară şi să te  epilezi normal, ca și până acum.

2. După ce ai scăpat de firele nedorite fă-ți o mască cu cafea și las-o să acționeze câteva minute. Amestecă 3-4 linguri de zaț de cafea cu 2 linguri de miere și masează pielea cu acest amestec. Este și un bun tratament anticelulitic. După ce ai lăsat masca să acționeze câteva minute clătește-o cu apă ușor călduță.

Până acum nu ți se pare că e un tratament permanent, dar află că, repetat de 5-6 ori rărește serios firele de păr. Masca cu cafea îți scoate firele de sub piele, îți subțiază rădăcina, iar după maxim 6 luni vei ajunge să nu îți mai crească părul pe corp. După cele 6 luni repetă totuși procedura mai rar, odată la câteva luni, când simți că cele 2-3 fire care au mai rămas dau să crească.

Atenție! Nu aplicați masca cu cafea mai des de 3 ori pe săptămână pentru că va irita pielea. Totuși, tratamentul nu este indicat pentru zona inghinală.

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here