Cum schimbă femeia comportamentul bărbatului

Home > Cum schimbă femeia comportamentul bărbatului

Barbatii se comporta altfel in prezenta unei femei, mai ales daca este atragatoare, chiar daca acesta nu a pus ochii pe ea pentru a o curta. Studiile demonstreaza faptul că o prezenta feminina influenteaza involuntar comportamentul masculin.

Barbatii isi asuma mai multe riscuri in prezenta femeilor

Un studiu efectuat la Universitatea din Liverpool a arata ca barbatii au tendinta sa traverseze mai des strazile pe rosu sau prin locuri nepermise atunci cand sunt priviti de reprezentantele sexului frumos. Practic, asumare unui numar mai mare de riscuri sau supunerea la un risc crescut este o forma de a se „dea cocosi”, a demonstrat cercetarea.

 Barbatii sunt mai generosi in prezenta femeilor

 Comportamentul financiar al femeii –  cati bani scoate din portofel – nu este influentat in niciunfel de prezenta unor barbati sau a unor femei foarte atragatoare. In cazul barbatilor, lucrurile se schimba, dupa cum arata un studiu publicat in revista de specialitate „British Journal of Psychology”. Oamenii de stiinta care au coordonat studiul au descoperit ca barbatii sunt mai generosi din punct de vedere financiar cand sunt in prezenta unei femei frumoase, fiind dispusi sa doneze chiar mai multi bani in scopuri caritabile. „Teoretic, o fapta buna savarsita in vazul unei feme este echivalentul uman al desfacerii cozii paunului pentru atragerea femelei”, spune profesorul Wendy de la Universitatea Sheffield.

 

Citeste aici continuarea articolului.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here