1. Dacă degetul mic de la ambele mâini este mai depărtat de celelalte degete înseamnă că omul respectiv are probleme cu încrederea în sine, dar și în cei din jur.

2. Dacă degetul arătător este îndoit, încovoiat înseamnă că acea persoană este foarte preocupată, din fire, să facă “ceea ce este corect, bine” în opinia ei.

  

1.Linia Vieții/2.Linia capului/3.Linia inimii/4.Muntele lui Venus/5.Linia Soarelui/6.Linia Lui Mercur/7.Linia destinului

3. Degetul arătător mai lung decât degetul mijlociu este un indicator al respectului, dezvăluind un om care știe să motiveze atât alte persoane, cât și pe sine.

4. Dacă inelarul este mai lung decât degetul mijlocul, atunci persoana respectivă este mereu în căutarea recunoașterii în fața celorlalți, este avid de admirație și de aplauze.

5. Dacă linia inimii din palma este foarte accentuată, atunci acea persoană este mânată mereu de dorința de a face lucruri care să o umple de energie, nu poate sta locului.

6. O bifurcație fină  a liniei inimii înseamnă că persoana în cauza întâmpină dificultăți  în a spune “nu”, în a refuza.

7. Dacă linia capului este despărțită de linia vieții înseamnă că acel om este un gânditor independent.

8. Dacă buricele degetelor mici au mai multe linii fine (denumite și liniile geniului), acea persoană este înzestrată cu bune capacități de comunicare și oratorie.

9. Linia capului care întretaie linia vieții indică un gânditor tradiționalist.

10. Cu cât este mai clară linia vieții, cu atât nivelul de fertilitate este mai mare.

11. Dacă muntele lui Venus din palmă este proeminent, persoana în cauză are o capacitate bună în a descoperi distracția și micile plăceri ale vieții.

12. O persoană cu muntele lui Marte proeminent este măcinată de multe temeri.

13. Un munte al lui Jupiter proeminent în palma indică o persoană cu capacități de lider.

14. Un om care are muntele lui Apolo proeminent este un performer, o persoană care vrea să fie cel mai bun în ceea ce alege să facă.

Sursa

Distribuie:253010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here