Diferentele majore dintre barbati sunt usor de observat daca iti dai seama cum sunt caracterizati, in funcite de comportamentul lor. Astfel, poti usor sa-ti dai seama care este “baiat rau”, care este gentleman sau care este un papa-lapte, doar daca le studiezi felul de a fi. 

Barbatii sunt capabil sa-si construiasca o imagine total diferita fata de ceea ce sunt cu adevarat in perioada pre-relatie si chiar la inceputul relatiei, pana sunt siguri ca au femeia pe care o vor in mrejele lor. Abia in timp isi dau masca jos si dezvaluie exact felul in care sunt. Dar exista semne prin care orice femeie isi poate da seama de la bun inceput ca barbatul de langa ea este un gentleman, un barbat de incredere, sau un “baiat rau” inca dornic de aventura sau, pur si simplu, un idiot fara alt tel decat binele propriu.

1. Un barbat adevarat apreciaza mai mult decat lookul tau

In prima instanta, este clar ca barbatul apreciaza mai intai trupul femeii si abia mai apoi personalitatea ei. Dar daca, de la bun inceput, fiecare compliment pe care il face este strict legat de o parte a trupului ei, femeia in cauza ar trebui sa-si ridice cateva semne de intrebare cu privire la personalitatea barbatului de langa. Pana una alta, chiar si dupa doar doua intalniri este imposibil ca el sa nu fi gasit ceva mai demn de apreciat la ea decat fundul, bustul, picioarele sau orice alta parte a corpului ei.

2. Un barbat adevarat nu se lasa intimidat de femeie

Un barbat care are propriul tel in viata, propria viziune asupra drumului pe care vrea sa-l urmeze, isi doreste, fara doar si poate, o femeie cu aceeasi determinare ca a lui, o femeie care stie, cel putin in linii mari, ce vrea de la viata. Un astfel de barbat nu va suferi niciodata de complexul inferioritatii pe langa o femeie promitatoare sau deja de succes, nu se va simti amenintat de influenta ei in cercul sau social si nici de veniturile ei superioare alor lui.

3. Un barbat adevarat are mai multe interese si preocupari, nu se axeaza doar pe femeia de langa ei

Daca el isi construieste intreaga viata in jurul femeii de langa ei, daca nu are niciun alt interes, nicio alta placere sau preocupare in afara relatiei de cuplu, inseamna ca nu are o viata proprie. Un barbat adevarat are o viata proprie, are prieteni care il intereseaza, are hobby-uri si aspiratii care-i suscita interesul, iar daca ramane singur pentru o perioada, fara partenera de langa el, are cu ce sa-si umple timpul. Asadar, are perspectiva de viata, spre deosebire de cei care se ataseaza de femeile de langa ca niste sugative si traiesc, practic, prin ele.

4. Un barbat adevarat ofera raspunsuri

Indiferent cat inconfortabile este o situatie, un barbat adevarat o va infrunta. Chiar daca risca sa-si raneasca partenera, el va prefera intotdeauna sa puna cartile pe masa, cu diplomatie, decat sa se faca ca ploua si sa spere ca problema se va rezolva fara interventia lui. El nu se va ascunde in jurul degetului si va incerca sa gaseasca o solutie la situatia problematica si incomoda prin care trece el sau partenera lui.

5. Un barbat adevarat este franc

Barbatii nesiguri pe ei sau teribili de egocentristi vor incerca mereu sa invarteasca vorbele astfel incat sa iasa in avantaj, incat sa-si pastreze privilegiile de care se bucura, indiferent cat de grava este situatia. In schimb, un barbat adevarat va pune mereu cartile pe masa, nu va apela la tehnici de manipulare si va fi sincer, franc, dar si respectuos in momentl in care trebuie sa discute o problema cu partenera.

6. Un barbat adevarat are incredere in iubita lui

Chiar daca si pe el il incearca, uneori, sentimente de gelozie, un barbat adevarat va stii sa cantareasca situatia pentru a-si da seama daca gelozia are sau nu motive intemeiate. Un barbat adevarat nu va face niciodata o criza de gelozie din nimic, nu va fi paranoic, nu va invada intimitatea partenerei lui umblandu-i in telefon, in laptop sau in geanta. Cand ea va dori sa iasa in oras cu prietenele ei, el ii va spune doar “Distractie placuta si ai grija!”, nu va cauta moduri de a se alatura intalnirii, nu va aparea pe nepusa masa in barul in care ele s-au intalnit si nici nu-i va spune sa nu se duca la acea intalnire.

7. Un barbat adevarat stie sa dea dovada de respect

Nimic nu scoate in evidenta o personalitate stricata, un om gol pe dinauntru decat faptul ca acesta nu are pic de respect fata de femei, de animale, de copii si de batrani. Chiar daca nu este de acord cu actiunile anumitor femei, chiar daca a fost ranit de ele, chiar daca nu-si doreste pe moment copii sau batranii din familia lui i se par obositori si cicalitori, un barbat adevarat stie sa dea dovada de respect acestor categorii. Ce inseamna respect fata de femeie? Practic, un barbat adevarat nu va forta niciodata o femeie sa faca ceva ce ea nu vrea, nu o va pune in situatii jenante in mod intentionat, nu va incerca sa-i creeze un prejudiu de orice fel.

Abonare
Distribuie:5010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here